La despartirea de Malina Olinescu

De departe, caci nu am schimbat mai mult de doua vorbe in aceasta viata – nu ma intrebati, ca nu inteleg de ce! -, mi s-a parut mereu o fiinta introvertita. La evenimentele la care canta cu orchestra, nu mai vedeam stralucirea artistei care cucerea concursul Eurovision. Intr-adevar, Malina aluneca si niciunul dintre cei apropiati nu a sesizat caderea…

8 comentarii la „La despartirea de Malina Olinescu

  1. Am schimbat postul ca sa o vad pe Hadriana Bahmuteanu, dar surpriza! Ia-o de unde nu-i! Dar nu-i bai, pentru ca mie imi place Nicoleta Vascan mai ales de pe vremea cand a fost la Nora pentru Mama! S-a descurcat mai bine acolo decat o face Mirela Vaida acum!

  2. intrebare pentru domnul Voropchievici:

    un numar 5 (suma numerelor din data de nastere 05.01.1970) ce simbolizeaza?

    Va multumesc frumos,
    Iordana

  3. Buna seara!In general dupa ce mor artiști toata vorbeste despre ei, si curg lacrimi de crocodil si, apar regretele si ii cunostea dar cat sunt in viata nimeni observa ca au probleme si nu ii ajuta.Traim intr-o lume de falsitate!

  4. orice om poate suferii de depresie, dar sunt cu picioarele pe pamant si se trateaza ca sa scape de aceasta boala .

  5. Cristi. Imi pare rau ca aceasta artista minunata si-a pus capat vietii asa de repede. Am citit pe internet ca suferea de depresie. Daca suferea de acesta boala de ce prietenul ei cel mai bun Catalin Geambasu nu a dus-o la un psiholog ca sa se trateze? Daca acum la televizor, intr-un material facut de voi, a spus ca a facut psihologie ca sa se cunoasca, de ce s-a sinucis? Din ce cauza parintie ei nu a oprit-o sa fac asa ceva?
    Sincer imi pare rau pentru ca nimeni nu a facut ceva (ma refer la prietenii si familia ei) ca ea sa nu se mai gandesca la sinuicid.
    Orice om are probleme in viata, orice om se desparte dupa cativa ani de casatorie, dar pentru asta nu trebuie sa se sinucida, ca vezi Doamne nu mai poate el sa iubeasca pe un/o altul/alta, orice om poate suferii de depresie, dar sunt cu picioarele pe pamant

  6. Se intampla exact ca in cazul Madalinei Manole, desi in timpul vietii, Malina era marginalizata de televiziuni,case de discuri etc. acum este mediatizata pe toate posturile si se fac emisiuni pe aceasta tema. Nu inteleg : de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *