Monica Tatoiu l-a facut praf pe Adrian Enache. Raspunsul?

Celebrul trubadur Adrian Enache este in sah.  Oare de ce a anuntat el divortul, cata vreme imi spunea cu atata forta ca sufletul lui iubeste doua femei, ce poate sa faca??

Simplu. Iuliana mi-a spus la ziua lui Iurie Darie ca, din punctul ei de vedere, usa ei e deschisa… Si, ce sa vezi, cand n-a inchis-o Adrian Enache, venind sa-si vada copilul, a incuiat-o un grec. Si Adrian al nostru a descoperit ca, exact ca acum 6 ani, Iuliana a plecat la alt barbat. Si cum o pierde pe Iuliana, cum incepe serenadele si promisiunile ca va divorta.

Acum, dupa 14 ani, e groasa. Daca a anuntat la TV ca divorteaza, inseamna ca Adrian vrea sa traga ultimul glont. Dar daca Iuliana mai pica o data in plasa, inseamna ca va sta toata viata in umbra casatoriei lui. Asa ca joaca tare!

Monica Tatoiu a vazut povestea si a sanctionat-o live. Facand o superba paralela cu Va place Brahms? (celebrul film cu Ingrid Bergman si Yves Montand), a spus ca daca Iuliana cedeaza, pierde tot. Si ca Adrian e la un nivel la care ea nu se coboara.

Enache s-a oparit rau de tot, in umbra. Nu mai vrea sa vina joi la Agentul VIP, spunand despre dna Tatoiu ca este un „no name” cu 3 divorturi la activ. Interesant…

Cred ca Adrian ar fi intelept daca ar veni sa spuna adevarul si poate intelegem exact ce se petrece in viata lui. Pentru ca de prea multi ani e vazut atat de urat de multa lume, dar el nu-si da seama…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *