Marturisirile unui om normal. Anca Turcasiu.

De ce oare cel mai bun sfert de ora, ca audienta, pentru ziua de ieri a Antenei 2 a fost o aparitie a unui om care recunoaste ca nu a fost niciodata un superstar, dar care emotioneaza tocmai prin normalitatea vorbelor sale? A fost in pragul de a trai o criza la fel de mare ca a Madalinei Manole, dar a gasit salvarea. Poate chiar in prietenii cu care a tras cea mai frumoasa petrecere a anului.
Lecuiti-va de circ. Luati, din cand in cand, o portie de viata pur si simplu…

4 comentarii la „Marturisirile unui om normal. Anca Turcasiu.

  1. Domnul Cristi incercati sa-i readuceti in prim plan,macar prin interviuri sau discutii in cadrul emisiunilor dumneavoastra,pe cei care au fost marii nostrii artisti si cantareti(atiti cat mai sunt in viata).Sunt sigura ca suntem multi cei care am dori sa-i revedem.Suntem multi la care ne este dor de vremurile trecute.Multumesc,numai bine!

  2. Anca Turcasiu e superba! O prezenta f placuta, ar trebui s-o inviti mai des. Am urmarit si reluarea doar s-o mai vad o data! :)

  3. am urmarit agentul vip aseara, si cu toate ca eram cam mica cand anca turcasiu, madalina manole, silvia dumitrescu, elena carstea si lista poate continua, erau in prim plan „luand locul” pitzipoancelor din ziua de azi.As mai putea spune cateva cuvinte legat de acest fapt dar cel mai important e ca artistii din generatia veche cum li se spune fac cel mai bun raiting.Am stat in fatza televizorului uimita de cat e de frumoasa fara silicoane sau alte trucuri alte tehnologii de azi, si starea pe care o da celor din fatza ei.Acestia sunt oamenii care ar trebui sa apara la televizor pentru ca intradevar au ceva de spus. Noua emisiunue a lui Mandruta tinde a fi un inceput in a curata piatza mondena de papusile gonflabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *