SENZATIONAL! La Arsenal Park Orastie, Catalin Zmarandescu a tras opt gloante in Gigi Becali!

Dragii mei prieteni, am sosit azi noapte din aventura celei de-a treia editii a Trofeului Agentului VIP. A fost prezent, ba chiar a fost eroul actiunii noarte de comando de la Arsenal Park, Catalin Zmarandescu. E greu sa va descriu sentimentele de repulsie pe care le are pe Gigi Becali. Si nu e de mirare ca nu a ratat opt gloante in „figura” lui Gigi.
Am filmat totul! E terifiant!

12 comentarii la „SENZATIONAL! La Arsenal Park Orastie, Catalin Zmarandescu a tras opt gloante in Gigi Becali!

  1. afost o faza legata de termopane iam masurta cuiva din familia ei cu un 1 cm mai mic si avenit la magazin la noi ssi ne aminta ca sti cine sunt eu ca vin cu badigarzi lui pepe multe si multe doar pt ca femeia era cu capu si cica mai trebuia 1 cm pe inaltimea ferestrei prin anu 2008 sa intamplat

  2. din păcate, prezenţa lui Mugur Mihăescu în politică confirmă faptul că lumea s-a întors cu fundu-n sus: comicii sunt serioşi, iar politicienii sunt comici.

  3. Râsul dumneavoastră inconfundabil este cultivat, actoricesc, sau face parte din omul Rodica Popescu Bitănescu?

    Cum este actriţa de comedie Rodica Popescu Bitănescu în roluri de dramă?

    Cum este „Viaţa de cimitir”?

    Cine este dramaturgul Rodica Popescu Bitanescu?

  4. in primul rand pe mine ma deranjeaza foarte tare ca urli foarte mult in emisiune si, de obicei, atunci schimb programul. Apoi nu imi place ca ai un caracter extrem de schimbator, iar opiniile tale se modifica, in general, in functie de cele ale invitatului. In rest, esti printre putinii care nu invita tot soiul de nulitati in emisiune, ceea ce e bine. Bravo pt asta. Si, te roooooog, nu mai urla!!!!!

  5. Buna Cristi, te rog spune-mi si mie cum putem lua legatura pentru postul de bona sau de contabila, este important pentru mine, te rog raspunde-mi pe mail daca se poate, multumesc anticipat
    Alina

  6. Hey…buna seara,am auzit ca a fost foarte frumos si v-ati distrat pe cinste,poze ati facut? Vreau si eu sa le vad.

  7. dar vai duduia de la pagina 3 care participa la arsenal park nu mai e o panarama precum le tot faci pe celalalte? sunt bune numai cand le inviti si daca nu mai vin gata joaca, devin panarame ori ramase in fundul gol pe strada (apropo de ce ziceai mai devreme)
    urat caracter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *