Luminita Anghel & Marcel Puscas: noi episoade din razboiul copilului

Azi, m-am auzit cu Marcel Puscas, care mi-a comunicat ca are de gand sa ceara din nou custodia copilului, in clipa in care legea ii va permite. Si se preconizeaza o schimbare a legii, cat de curand. Mai exact, Marcel considera ca Luminita este la fel de ocupata ca el, asa ca nu are timp sa-l mai creasca pe David. Si stunci, care mai e diferenta dintre ei? El spune ca bona copilului e analfabeta, asa cum a mai zis azi si in Cancan. Marcel a intrat in Asociatia TATA si crede ca exista cai noi de a-si apara drepturile de tata. Asadar, povestea merge mai departe…

2 comentarii la „Luminita Anghel & Marcel Puscas: noi episoade din razboiul copilului

  1. Da, dar avand in vedere ca mama este o inculta care nu stie si nu poate sa creasca un copil, si care il vrea numai ca sa aiba asigurata o anumita sursa de bani si din razbunare, plus ca ea nu stie sa traiasa decat de pe spatele amantilor. Ajungem la concluzia ca mai buna solutie ar fi ca Marcel Puscas sa ia custodia. Si nu e cazul sa scriem mama cu litere mari ( nici fara de altfel ) pentru ca luminita chiar nu este un exemplu relevant ca mama (nu ca in alte domenii ar putea ajunge la stadiul de exemplu).. defapt daca stam sa ne gandim nu este mama deloc!
    Iar teoria custodiei, este o lege inventata, care putea foarte bine sa fie invers, tatal putea prelua custodia, daca analizam putin situatia am putea ajunge la concluzia ca este relativ, ca si conceptia majoritatii despre tati, barbati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *