Victor Socaciu zice ca am fost UN MARE MAFIOT!!

Marii artisti viseaza indeobste. Hiperbolizeaza. Au himere minunate. Nu stiu daca sa ma simt flatat sau nu de una dintre himerele – e drept, mai putin lirice – pe care le-a creat Victor Socaciu. Sau poate perioada proasta prin care trece sa fie de vina.
La Acces direct, artistul s-a trezit nas in nas cu Aurelia Petrache, redactor la revista “VIP” pe vremea cand povestea lui cu Marina Almasan era in valvataia zbaterii supreme. Dragostea era mare, copilul urma sa vina pe lume. Iar “VIP” – alimentata de oamenii pe care Marina si Victor ii lasasera in urma, recte sotul ei si sotia lui – au povestit istoria, asa cum se vedea.
Victor Socaciu a raspuns, cand fosta mea colega a povestit experientele ei de reporter care a cautat probe atunci, ca “VIP” era o revista condusa de mafioti. In calitate de redactor-sef al revistei, marturisesc ca nu aflasem de aderarea mea la Mafie, nici atunci, nici acum. Cat despre Radu G. Teposu, liderul de atunci, Dumnezeu sa ma ierte, dar a fost multe in viata, dar numai mafiot nu putea fi.
Sigur, insa, suna altfel ca dl Socaciu s-a batut cu mafia. E ca si cum te-ai fi batut cu umbra.
Si era pacat sa iei bataie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *