Povestea unui atlet al fericirii: Daniel Balaciu

Performerul isi priveste cele doua trofee din casa si stie ca asta inseamna sa fii fericit.
Premisele erau excelente de la inceput. Ajunsese la 11 ani in presa – pe atunci comunista – ca fiind o mare speranta a sahului! Copilul privea catre piese si nu in camera, cu acea discretie care il defineste. O minte stralucita, care a iubit de mic miscarea. Fotbalul. Alerga 12 ore pe zi, si visa departe, desi pleca de la o realitate deloc roz, alaturi de cinci frati. Invatand strategiile turnului si a nebunului la lumanare.
Ambitia copilului trecut prin clipe grele e insa nemasurata. A gasit bani din fondul clasei pentru a cumpara echipament echipei si a inceput a adune trofee!. Sportul era ca aerul pentru el. Si a crescut pentru el, prin el. Sahul a ramas o pasiune, cu care mai castiga cate o cupa in competitii ale ministerului de interne. Fotbalul l-a transformat intr-un arbitru de elita, iubit in Timisoara si respectat chiar de glorii ca Iosif Rotariu.
Balaciu Daniel a ales, insa, altfel decat multi s-ar fi asteptat. Fotbalul putea sa mai astepte, pentru ca soarta, iubirea l-au adus in fata celui mai important meci al vietii: rolul de tata.
Daniel priveste cele doua trofee: Chantal si Celine. Fiicele sale, pentru care a lasat cariera deoparte si a devenit tatal perfect, traind cu patima fiecare zi a cresterii fetitelor, chiar daca ele aduceau bucurie sau momente delicate. Le viseaza campioane la handbal.
Rar intalnesti un barbat care pune, deasupra orgoliilor profesionale, dincolo de el, cauza copiilor sai. Atunci cand pui ceva maret dincolo de fiinta ta, aceasta este definitia fericirii! 🏆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *