Poponetz – fite penibile de business class. Saracul…

Si ca sa ne amuzam nitel – va informez ca am plecat cu Oana miercuri la amiaza cu o cursa TAROM catre Iasi, alaturi de Ileana Badiu si Simona Gherghe care aveau aceeasi tinta – festivalul de moda -, dar si de celebrul, cosmicul, micul Codin Maticiuc, care, saracul, cred ca nu se hraneste cu ce folosim noi, muritorii, ci cu esenta de fitza.

El a cerut bilete la un business class inexistent, singura diferenta de restul lumii fiind ca statea in primul rand, langa piloti. Apoi, el a fost dus la avion cu o masina mica, spre deosebire de noi, maimutele din prima generatie fara coada, care asudam in celebrele autobuze de pista, fara aer conditionat, ale TAROM. In timp ce Poponetz se spargea in figuri, langa noi vorbeau linistiti in autobuz  Relu Fenechiu, un greu al Iasilor, si Mona Pivniceru, abila sefa a magistratilor. Sa nu-l uit si pe profesorul Dumitru Oprea, senator, sef la PDL Iasi si fostul rector al Universitarii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Cu toti am vorbit nitel si nimeni nu poftea la conditii de print. Oamenii adevarati, cu bani, cultura si/sau putere, n-au avut aerele de-a dreptul penibile ale lui Codin…

In culise, la festival, strajuit de niste oameni musculosi, Codin trecea de parca era DeNiro in Casino, ca sa se duca la manechine.

Pentru cei care vor sa-mi mai bage pe gat acest baietas prost crescut, cum ca e baiat bun, atat va spun – sictir.

11 comentarii la “Poponetz – fite penibile de business class. Saracul…

  1. Autobuzele respective apartin Globe Grouns, firma care opereaza handlingul pe aeroportul Otopeni, nu Tarom…

  2. Cristi, mi-e dor de Confindetial in perioada cum era inainte cu informatii f utile si interesante, ma uitam cu sfintenie la voi, imi placeau invitatii, aveam ce invata. Si acuma e ok, e distractiv dar nu mai e asa de interesant, nu se poate una asa si una asa? Imi plac emisiunile educativ/mondene unde sunt ivitati de la medici pana la vedete care au ceva de spus. Poate o sa iei in calcul parerea mea. Va pup si va doresc o vara placuta si racoroasa.

  3. Brancule,cum se face ca nu merg inregistrarile cu Duban de la Agentul Vip?(stream not found)nici macar cea din data de 09.06.2010…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *