Maria Dinulescu & Codin Maticiuc: da, domne, de necrezut! Omul a cucerit-o! Si ei ii place!

Nebunie definitiva. Maria Dinulescu este cucerita de Codin Maticiuc. Sunt extrem de curios daca este altceva decat un experiment incitant pentru amandoi. El cu o artista adevarata, ea cu un cuceritor. Eu asa vad. Ea zice ca e un baiat tare bun. O fi, dar ziua, ca noaptea cheama toti paparazzi ca sa-l pozeze. A vrut sa devina celebru astfel, acum nu mai poate scapa de stampila.

In fine, omul stie sa o cucereasca. In afara celor pe care le-ati auzit deja pe Antena 2, la Agentul VIP, trebuie sa va spun ca o impresioneaza cu orice. Faptul ca merg la teatru sau la Ateneu e fascinant pentru ea, cand a citit atatea grozavii de Bamboo. Si am senzatia ca omul tinteste bine: in interviul de la Antena, ea a povestit, cu ochii in lacrimi, ca isi aminteste de Craciunul petrecut acasa, cand ea juca rolul Mosului si restul familiei venea la ea. Azi, cand tatal ei nu mai e, simte o responsabilitate fata de mama ei, asa ca va fi acasa, cu ea. Pentru Europa FM, Maria mi-a zis azi (si veti auzi maine, la ora 12) ca, dupa interviu, numitul Codin i-a spus ceva atat de frumos despre tatal lui (cel fara de care Codin nu ar fi fost vedeta), incat ea l-a simtit mai aproape.

Bun baiatul…

P. S.: Lesko fierbe cumva pe margine?

3 comentarii la “Maria Dinulescu & Codin Maticiuc: da, domne, de necrezut! Omul a cucerit-o! Si ei ii place!

  1. Da, nu stiu de ce atata mirare. Pe mine ma mira alt fapt. Cum s-a uitat Popo la ea. El avea standarde mai inalte in ceea ce priveste fizicul femeilor. Probabil ca n-avea cu cine sa mearga la “Atene”.

  2. Am vazut emisiunea in care ai avut-o invitata pe Maria Dinulescu. Tipa a fost deosebita, a (re)trait tot ce a spus despre parinti, e o fiinta deosebit de sensibila, dar nu stiu ce o fi apucat-o sa se indragosteasca de celebrul amorez si vanator de suflete ( si/sau trupuri)??
    Aici cred ca a pierdut din prestanta …. e doar parerea mea.
    Si uite ca deja s-au si despartit …. ceea ce ma face sa cred ca desi indragostita, nu si-a pierdut si capul distinsa actrita.
    Bravo ei … bine ca s-a trezit la timp si altadata sa creada in fraza “cand doi iti spun ca esti beat, te duci si te culci” …. sau … in traducere libera …. trebuia sa dea crezare la tot ce se spusese despre …. Cum il chema? Ca e asa de nesemnificativ … ca tot uit numele lui :)) :)) :)) Glumesc, desigur …. ;)Stiu cum se numeste dar nu e important ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *