9 comentarii la “Despre bani si alte otravuri contemporane cu Brianna, Alin si familia Lis – SECVENTE MEMORABILE!!

 1. un tip pescuia langa un spital de nebuni.a pescuit din zori pana seara.la plecare ,un nebun care l-a observat toata ziua l-a intrebat pe pescar,,,,, AI PRINS CEVA DE AZI DIMINEATA SI PANA ACUM? NU!SI MAI VII LA PESCUIT ? DA! PAI ATUNCI CE MAI ASTEPTI? INTRA SI TU AICI!

 2. Am si eu o intrebare, daca nu e cu banat… De ce toate emisiunile voastre se axeaza doar pe copilul vostru? OK, am inteles…sunteti parinti, felicitari….Sa va traiasca. Dar totusi!!!!!! Nu exista emisiune fara sa auzim de Tudor in sus, Tudor in jos… Dedicatii, botez in direct…. Pe bune, e deja prea mult!!!! Nu sunteti nici primul cuplu, nici ultimul care are un copil… Deja o dati in penibil… In loc sa aveti un subiect in fiecare emisiune, vad ca deveniti un fel de OTV cu serialul “Elodia”, care a ajuns la episodul 1127651361254612546161. Asa si voi, o sa ajungeti la ‘Tudor”, episodul 5000. Voi si Tanar si Nelinistit. In episodul de azi lui Tudor i-a iesit primul dintzisor… Yeee… Azi Tudor a facut pe el… Yeee.. Tzineti aproape! Doar in episodul de maine” Tudor spune pentru prima oara “mami”!!!! Senzational!!!! Pe bune, opriti-va! Pastrati-va intimitatea, copilul, familia si viata de cuplu pt voi acasa, la televizor dezbateti altele!

  Cu drag,
  Nico.

 3. Salutari lui Alin si Briannei!!!!!! Va saluta Daniela din Targoviste! Pentru Alin: te ador, cat esti de rauuuuuuuuuuuuuuuu!!

 4. Briana nu vrea silicoane? Ma gandesc ca o sa-i stea bine cu sanii mai mari. Oricum ea este o prezenta agreabila si cu sanii mici. :)

 5. Maria, servitoarea Oanei Lis, ii cere doamnei o marire de salariu.
  – Spune-mi, Maria, de ce sa-ti maresc salariul?
  – Am 3 motive. Primul este ca eu calc camasile mai bine decat dumneavoastra.
  – Cine ti-a spus chestia asta?
  – Pai, domnu’!
  – Al doilea motiv este ca eu gatesc mult mai bine decat dumeavoastra!
  – Cine ti-a spus prostia asta?
  – Pai, tot domnu’…
  – Al treilea motiv este ca fac dragoste mai bine decat dumneavoastra!
  – Si asta, tot domnul ti-a spus-o???
  – Nu doamna! Asta mi-a spus-o gradinarul!…
  Si uite asa, Mariei i s-a marit salariul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *