Iulia Albu, atacata de Botezatu si Oreste! Pe nedrept sau nu?

Niciunul dintre noi nu s-a nascut invatat. Si nimeni nu ne-a facut sa devenim autoritati in diverse domenii! Oreste si Catalin Botezatu au pus-o foarte dur la punct pe Iulia albu, dupa ce aceasta a atras atentia asupra faptului ca Madalina Ghenea a imbracat aceeasi rochie pe care Cheryl Cole o purtase anul trecut la Cannes. Cata vreme este o constatare si nu o parere, cred ca Oreste si Bote au fost prea duri cu Iulia. Dar aici e altceva – la amandoi, este o acumulare a aparitiilor Iuliei, care si-a luat rolul de “aroganta de serviciu”, dar si de specialist in moda, in conditiile in care lumea inca o vede pe post de nevasta. Caci Mihai Albu chiar creeaza.
Intr-o tara plina de oameni specialisti in pareri, Iulia Albu nu e rau cel mai mare. Nu toata lumea care vorbeste de moda a studiat Design sau Arhitectura. Ea e avocat, altele sunt economiste si vorbesc…
Cat despre drumul Iuliei de la rolul de nevasta la cel de specialist, el se va incheia cand va da o lovitura in moda. Pana atunci…

5 comentarii la “Iulia Albu, atacata de Botezatu si Oreste! Pe nedrept sau nu?

  1. Daca nu ar arata ca muma padurii :D chiar as putea spune ca imi plac comentariile Iuliei. Exagerat de slaba, ar trebui sa mai puna ceva pe ici pe colo. Seara buna!

  2. Felicitari domnul Brancu pentru invitata dvs. Doamna Iulia este extraordinara…speciala …cu o conduita morala si decenta…felicitari!!!

  3. fara nicio suparare Iulia arata f rau.am inteles ca are un stil aparte dar……exagereaza si exagereza urat.inainte de a adopta stilul asta mie una mi se parea o femeie foarte frumoasa si naturala.acum pare anorexica si putin ingamfata.si mie una imi pare rau.pentru ca inainte o apreciam pentru naturaletea ei.si inca o data nu vreau sa supar pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *