GALA CONFIDENTIAL 2010. LOVITURA DE GRATIE!!!

Dragi prieteni, cea mai tare distributie pe care o poate avea o emisiune TV va fi chiar pe 2 ianuarie in casele dvs. De la ora 19! Cu ajutorul celor care ne-au trimis voturile lor, am alcatuit premiile pentru GALA CONFIDENTIAL 2010. Laureatii anului!

DISTRIBUTIA SERII: Smiley, Catalin Botezatu, Paula Seling & Ovi Cernauteanu, Irina Loghin, Dorel Visan, Andrei Paunescu, Crin Antonescu, Emanoil Savin, Andreea Olariu, Alessandra Stoicescu, Adrian Vasilescu, Petru Luhan, Gabriela Vranceanu Firea, Florentin Pandele, George Mihaita, Valentin Teodosiu, Catalin Crisan, Oana Roman, Alb-Negru, Echipa Nationala de Spada feminin, antrenorul Cornel Milan, Mihai Albu, Cornelia si Lupu Rednic, Loredana Croicia (Baneasa Shopping City), Ovidiu Lipan Tandarica, Aurel Moldoveanu, Codrin Stefanescu, Doru Stanculescu, Alexandra Ungureanu, Camelia Zorlescu, Andra Anitas (Massimo Casa),  Denisa Sandulescu (D&D East Entertainment), Radu Bucura, Sunetul muzicii.

36 de branduri nationale, in 3 de ore de show!

Din culise: Crin Antonescu s-a duelat la bancuri cu Codrin Stefanescu, Catalin Crisan si Emanoil Savin; Irina Loghin n-a mai cantat intr-o emisiune TV de aproape un an, acum a facut-o;  Gabi Firea s-a pomenit cu sotul primar la Gala, desi il lasase acasa; Catalin Botezatu i-a zis Oanei, sotia mea: “Semeni cu Sharon Stone!”. Cred ca a vrut sa-si puna pile…; Andrei Paunescu nu e un star: a stat pe un scaun, sub o scara, pana a inceput show-ul; Adrian Vasilescu a oprit o sedinta BNR, pentru a veni la Gala; Dupa ce a auzit-o cantand pe Andreea Olariu, Smiley a spus: “Mi s-a oprit respiratia!”.

Restul, il veti vedea pe post. In continuare, super-poze!

8 comentarii la “GALA CONFIDENTIAL 2010. LOVITURA DE GRATIE!!!

  1. Premiat la Confidential – EXPO TEST Construct SRL. O societate comerciala neserioasa pe care o rog de 8 luni sa vina sa remedieze defectele de montaj la invelitoare (acoperis). E in regula. Dar poate le cereti si un portofoliu de clienti cu care sa luati legatura inainte de a-i premia. Asta daca tineti la credibilitatea proprie. Pentru mai multe detalii va pot pune la dispozitie documente si imagini. Precum si inregistrarile telefonice al convorbirilor cu angajatii firmei si cu unul dintre asociati, Dl. Marius Suteu, care promit, promit, promit…

  2. Hmmm, toate bune si frumoase, numai ca ai cam pierdut busola: sa-i dai premiu lui Andrei Paunescu care nu are alt merit in afara de acela de a fi fiul tatalui sau…E drept ca el a pus lucrurile la punct.
    Penibil sa o prezinte Pandele pe sotia sa, precum si premiul luat de Crin Antonescu…pentru nimic! A fost ordin de la seful sau anticipezi tu dorintele, ca orice slujbas cuminte.
    Un sfat: nu mai aluneca pe panta vulgaritatii cu replici a la Madalin Vpoicu sau Serghei gen “manca-ti-as gura ta”…(a fost mai demult).

    1. Stiu ca ai observat, dar nu ai vrut sa spui: nu Andrei a luat premiul, ci tatal lui, pentru Opera Omnia. Restul chestiilor comentate de tine, Helen, au fost atat de penibile, incat am obtinut reactii excelente si audienta pe masura.

  3. Emisiunea “Agentul VIP” din 22 decembrie, inregistrata pe site-ul Antena 2, nu poate fi vizionata integral, se opreste la minutul 11.46, la horoscopul zodiei Taur prezentate de Mariana Cojocaru. Care este problema si de ce nu a fost inca remediata, avand in vedere ca aceasta problema a fost sesizata de mai multi telespectatori …

  4. Super!Sarbatori fericite in continuare si un An Nou mai fericit si mai bogat, cu multe impliniri si bucurii.La Multi Ani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *