Gabi Cotabita a dat lovitura aseara! Dragusanu, Crudu & Pestritu, va ustura?

UPDATE: Astazi, Dragusanu raspunde cum stie ea mai bine: vulgar. Unde? Pe site-urile tabloide care, la urma urmei, lasa o femeie de-o violenta verbala nejustificata de vreo actiune publica demna de respect, ci doar mult, mult, mult tupeu, sa se lafaie in zoaiele propriei superficialitati. Respect mai mult pentru Cotabita, stimat auditoriu…

Primii au observat colegii de la Libertatea, au urmat Click! si Cancan. Floare rara in zona comentariilor mondene, Gabi Cotabita zice lucrurile franc, cu detasare, cand apare, intrucat nu are nimic de castigat sau de pierdut. Lumea asta nu ii aduce nici macar un cent in plus. Prin urmare, nu are nicio jena sa spuna ca Dragusanu e defecta, ca Daniela Crudu mimeaza prostia atat de autentic, iar Pestritu e o anonima mult-prea-bagata in seama. Sunt parerile lui, va rog sa le comentati, dar retineti ca vin de la un om pe care nu-l intereseaza astfel de femei si nu ravneste la ele.

Altfel, aflati ca in martie apare noul album VH-2, cu piese noi si, poate, chiar cu un turneu national. Ramane de vazut.

9 comentarii la “Gabi Cotabita a dat lovitura aseara! Dragusanu, Crudu & Pestritu, va ustura?

  1. mai nou, daca apari la tv iti creste tariful…destepte fete !!! cine greseste?????????? oare nu televiziunea si presa care le ridica in slavi?

  2. tot respectul pentru VH-2, una din trupele mele favorite care cred ca mai au multe de aratat publicului in rest pacat de bianca care arata foarte bine dar nu stie sa-si faca imagine, iar crudu eu chiar cred ca atat o duce mintea.

  3. Imi place update-ul.

    Bianca are o parere foarte buna despre ea. Intr-adevar este superficiala si are mult tupeu la care as adauga si faptul ca este artificiala-par, buze, sani,etc. I-ar sta bine doar pe copertile Hustler sau Playboy…

    Daca nu ar fi asistenta tv oare cu ce statut s-ar lauda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *