EXCLUSIV: Bittman se va ocupa de soarta lui Ion Lucian&co.!

Uite-o exclusivitate pe care o veti asculta in toata splendoarea maine, la emisiunea Vedete fara secrete de la Europa FM. Ora 12 trecute fix.

Dan Bittman nu mai da interviuri, dar pesemne ca intalnirea din aceasta saptamana l-a induplecat. Ascultati interviul de mai jos, mai ales ca sunt noutati. Nu numai despre concerte si diverse scalpari involuntare in direct, ci mai ales despre rolul sau la Ministerul de Finante. Dan precizeaza ca el se va ocupa de soarta artistilor. L-am conjurat sa-i puna problema unor actori ca Ion Lucian sau Tamara Buciuceanu pe masa ministrului Vladescu (cel care a definit cu maiestrie moartea ca o “iesire din sistem”… cata filosofie… iti vine sa-i sari in gat!). Bittman spune in inregistrare ca si-o asuma!

O sa-l bat la cap sa se tina de cuvant!

Asculta: Interviu_Bittman – download mp3

Un comentariu la “EXCLUSIV: Bittman se va ocupa de soarta lui Ion Lucian&co.!

  1. Draga Cristi,pentru inceput te invit pe blogul meu fiindca mi-se pare ca esti unul dintre oamenii vizatii sa imi citeasca poeziile mele.http://cati1977.blogspot.com/M-am născut în anul 1977 cu o hepatită pronunţă şi în urma unui eşec experimental medical,am fost diagnosticată cu tetra pareză spastică.Din anul 1996 până 2002,am desenat şi pictat iar în 2004 am descoperit că prin versuri pot exprima mai bine ceea ce simt şi de atunci m-am refugiat în poeme.Pasiunea mea e literatura şi multe alte.Nu spun ca sunt fana numarul 1 dar pot spune ca sunt o fidela telespectatoare a emisiuni agentul vip si consider ca ca esti unul dintre cei mai buni ziaristi care nu cauta doar retingul s imi place aciditatea ta :)fata de asa zisele vedete si Oana e o dulce si va sta bine impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *