Burlacul Vladimir Draghia nu sta degeaba! Are o firma de productie de film!

Iar compania are chiar un nume foarte simpatic. Se numeste Cooperativa de Productie si aflu ca a inceput, cu lucrari mici, dar sigure, sa ofere produse – spoturi, documentare samd – de buna calitate. Nu e singur in companie, dar se ocupa.
Nu stiu cum se face ca baietii astia relaxati si frumusei – cum ar fi el sau Fodor – intotdeauna isi fac loc prin viata si o duc bine…

55 de comentarii la “Burlacul Vladimir Draghia nu sta degeaba! Are o firma de productie de film!

  1. Bai frate voi sunteti obsedate rau de tot nu gluma:)))>….””vai ka eu am vrut sa vin la casting…da mia fost frica…..vai vai….hai mai sa fim seriosi:)))>……astea se numesc fite……crezi ak si cu tn si fara tine nu era tot aia;):)))>……sunteti prea obsedate……daca tot il adorati asa de mult….dc nu va’ti dus toate la casting……in fine….multa bafta vladimir…..cred ca o sa ai nevoi:)

  2. Cristi,mi-ar face mere placere daca ai invita-o pe Andreea Balan!Esti un moderator foarte bun,felicitari ptr emisiune!

  3. Si eu ii vreau pe Gabi Dutu si Alina Puscas in emisiunea ta . Brancule, te rog adu-i in emiune pe amandoi impreuna daca se poate ..Mi-e dor de ei. Mi-e dor de serialul Narcisa salbatica.

  4. Buna seara, bravo Cristi, dupa greseala de aseara cu “dna” Iulia Albu ai remediat astazi. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *