4 comentarii la “Discutia incendiara cu Capatos despre Moni Columbeanu. Urmeaza!

 1. Domnule Brancu,vreau sa va amintesc ceva in lagatura cu sotii Columbeanu:
  La “Happy Hour Special” Carmen Harra a prezis divorÅ£ul Monicăi Columbeanu
  La “Happy Hour Special” Carmen Harra a prezis divorÅ£ul Monicăi Columbeanu
  Monica Columbeanu este la un pas de divorÅ£! Cel puÅ£in asta a prevăzut Carmen Harra la \”Happy Hour Special\”, în ediÅ£ia de sâmbătă, 9 mai, de la ora 17.45. După ce săptămâna trecută Cătălin Botezatu a deschis seria ediÅ£iilor speciale \”Happy Hour\” cu mărturisirea ÅŸocantă că are un fiu biologic, sâmbăta aceasta a fost rândul Monicăi Columbeanu să înfrunte dezvăluirile incredibile ale analizei făcute de celebra Carmen Harra.

  Cea care a prezis cu lux de amănunte căderea turnurilor gemene sau sfârşitul căsniciei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez anunţă acum căderea unei căsnicii la nivel înalt. Întrebată de Cătălin Măruţă dacă pentru Moni iubirea vieţii sale este Irinel Columbeanu, Carmen Harra face o predicţie teribilă: ”Este un factor extrem de puternic în viaţa ei la ora asta, dar nu este singurul om din viaţa ei. O să mai aibă un soţ. La un moment dat, va exista acest divorţ şi din cauza lui, în special.” În faţa unei asemenea previziuni, Monica Columbeanu nu neagă această previziune, spunând că în ziua de azi divorţurile sunt ceva normal: “Nu mai e demult o surpriză pentru nimeni să divorţeze.” În plus, Carmen Harra crede că divorţul soţilor Columbeanu nu va fi cu surle şi trâmbiţe, ci, dimpotrivă, unul liniştit, iar cei doi vor rămâne prieteni. La rândul ei, Monica spune că ”la cât de specială e relaţia asta, nu avem cum să ne certăm vreodată.”

  Sâmbătă seara telespectatorii Pro Tv au fost martorii unui dialog sincer, în timpul căruia Monica a avut curajul să vorbească deschis. Despre relaţia cu Irinel, Carmen Harra spune că este una profundă, dar nu pasională. În faţa acestei decalarţii, Monica a mărturisit: ”Niciodată nu mi-a plăcut să mă îndrăgostesc, să-mi pierd capul. Am avut grijă să mă îndrăgostesc de cine trebuie.” Analiza numerologică făcută de parapsihologul de la Hollywood pe baza zilei de naştere a Monicăi, 8.01.1987, scoate la iveală faptul că e scris în destinul ei să se căsătorească cu un bărbat mai în vârstă şi foarte bogat. Mai mult, crede Carmen, Moni şi Iri au o relaţie karmică şi s-au mai întâlnit şi în alte vieţi.

  La ”Happy Hour Special”, Carmen Harra a făcut previziuni referitoare şi la viitorul soţ al Monicăi: conform spuselor celebrei prezicătoare, Monica se va recăsători cu un bărbat tânăr şi care nu are potenţialul material al actualului soţ. De asemenea Harra i-a prezis doamnei Columbeanu că este posibil să mai aducă pe lume încă doi copii, dintre care unul va fi sigur băiat, însă tatăl nu va fi Irinel.

  În ediţia de sâmbătă, Cătălin Măruţă i-a prezentat Monicăi Columbeanu şi interviul acordat de sora sa reporterilor ”Happy Hour”. ”Este destul de dificilă, foarte ambiţioasă, reuşeşte să îşi atingă toate scopurile, este o persoană bună la suflet, dar dacă se enervează, reuşeşte să te scoată destul de repede de la inimă, fără să-i pese.” Aşa îşi descrie Ramona Gabor sora la ”Happy Hour Special”, ţinând să menţioneze că deşi au avut destule certuri, a simţit nevoia să îi fie alături, ca soră, în cele mai importante momente ale vieţii. Tocmai de aceea îi va reproşa toată viaţa Monicăi că nu a invitat-o la nunta sa. La rândul ei, Carmen Harra a povestit că Monica şi Ramona au, conform analizei numerologice, o relaţie conflictuală, de rivalitate, de contradicţie.
  Seria ”Happy Hour Special” continuă la Pro Tv şi pe 16 mai, de la ora 17.45, când este rândul Romaniţei să comenteze dezvăluirile analizei numerologice făcute de parapsihologul Carmen Harra.

 2. FRUMOASA ȘI ETERNA ROMÂNIE .
  Locuiesc într-un sat dintr-o comună dintr-un județ din frumoasa Romanie . Cei ce mă cunosc știu exact și unde locuiesc . În ce constă problema : Un primar dintr-o comună dintr-un județ din frumoasa Românie a hotărât să se facă un recensământ pentru stabilirea cotei de impozitare pe proprietate . În ce constă această cotă , teren și animalele din gospodărie . Momentan nu dețin animale dar le-am spus ca am un taur și i-am invitat să-l mulgă , porci nu țin fiindcă se găsesc pe toate drumurile . Ce am sunt doua ouă .
  Unde apare enigma ? Trebuie să dau 24% TVA , 16% Cota unică de impozitare , 9,5% CAS , 6,5% CASS și 1% Șomaj; per total 57% . 57 % din doua ouă inseamnă ca trebuie să sparg unul . Dar ce le ofer din al doilea coaja sau conținutul ? Eu m-am gândit să le ofer cârnatul poate cântarește 200 gr , iar preț de raft a ajuns la 20 Ron/ Kg în schimb oul e 0,50 ron bucata . Ce e mai avantajos un ou întreg și unul spart sau 200 gr de cârnat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *