Denis Stefan mi-a adus prima concluzie trista a anului 2013

Cititi si va intristati…
Denis Stefan a fost in 2012 unul dintre oamenii care, prin simpla lui aparitie, aducea o audienta buna postului Antena 2. Iata insa ca 2013 l-a adus in postura de vedeta de tabloid. A facut o schimbare in viata lui – s-a despartit de sotie, s-a amorezat de bebelusa, conditii de ploaie de poze si articole in care se descria, mai degraba fals, despre imprejurarile despartirii.
Denis a venit IN EXCLUSIVITATE la Agentul VIP si a povestit tot. Istoria era simpla – omul deja divortase si avea o relatie noua. Calmul si decenta lui Denis nu a impresionat publicul. Alte mizerii mai mari au facut audienta. Pacat. Povestea rela a unei vieti nu ne mai intereseaza, ci doar trucaje proaste.
Mi-e tot mai greata de tot ce se petrece.

9 comentarii la “Denis Stefan mi-a adus prima concluzie trista a anului 2013

  1. ce le mai place unora sa-si bage nasul unde nu le fierbe oala.daca ei au gasit de cuviinta ca e mai bine sa mearga fiecare pe drumul lui nu vad de ce ne-ar interesa pe noi.judecam si ne dam cu parerea iar propriile vieti si casnicii sunt varza, ma rog ,ale unora.dar tocmai ei dau cu piatra.ar trebui apreciat pentru realizarile profesionale nu judecat pentru ce face cu viata peronala.denis capul sus si nu uita ca apa trece iar pietrele raman. cele tari bineinteles.

  2. Asa e , ai dreptate. Publicul este impresionat de Guta si amantele lui. Penibil…Bine ca nu inviti si tu astfel de scursuri ale societatii.

  3. Cristi ,buna seara,personal Denis mi s-a parut un om care doreste sa fie fericit,nu inteleg de ce lumea inca condamna acest fel de oameni care fac cate ceva pt fericirea lor ,foarte bine ca a divortat,daca era fercit nu divorta
    Le doresc multa iubire si intelegere

  4. vezi dl. Brancu ca dl. Ion Voicu tatal lui madalin voicu avea dreptate ” casatoria e frumoasa dar dureaza prea mult” din pacate pentru unele persoane cred ca asa si este!!…in rest nu am comentarii!!

  5. De ce nu spune ca nu mai aveau viata sexuala si au divortat.Nu cred ca aveau alte probleme asta e problema tuturor acum si Banica cu Andreea la fel .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *