DE CE TRAGE BAIETELUL NOSTRU LA FANTANA?

Zilele de canicula ma fac sa transpir abundent. Oriunde. In studio e sauna. Acasa si in masina, aerul conditionat merge intruna. Apa a devenit prietenul meu cel mai bun. Al nostru, mai exact.
Daca noi stim ce avem de facut, trebuie sa-l vedeti pe Teddy! E nedespartit de biberonul lui cu apa, pe care il foloseste de unul singur – ca un baiat mare! -, si intra cu el si in bazinul de inot. A, nu v-am zis ca baietelul s-a apucat de sport?
Toate la timpul lor! In orice caz, in toiul primei ore de inot, Teddy a cerut sticla de apa si a baut in timp ce dadea aprig din picioruse. Evident, sustinut de noi… Seamana cu parintii lui, are tabieturi, asa ca bea doar apa La Fantana, despre care ne-am informat ca este cea mai potrivita – curata, buna, sanatoasa – pentru un copil de aproape 11 luni care, dati-mi voie sa va zic, nu se sfieste sa strambe din nas daca nu-i place. La Fantana, sa fie primit!

Un comentariu la “DE CE TRAGE BAIETELUL NOSTRU LA FANTANA?

  1. cristi, eu m-am tot informat si cel mai bun fitru e cel de la Nobel. Pana la urma, mi-am si cumparat. daca vrei iti trimit detalii… are cele mai bune si performante filtre din lume. intra pe net si daca vrei iti trimit agentul de la firma sa-ti faca o testare si o diferenta intre ape.
    aveti un baietel super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *