Dan Bittman se pupa cu Tania Budi. Apoi povesteste ce s-ar fi intamplat daca Romeo Dediu nu era scalpat. Mariane, ce noroc ai!

Nu e usor sa-l aduci pe Dan Bittman la un eveniment, in aceste zile.

Andrei Gheorghe si-a luat in serios rolul de staroste de comunicare la Finante, asa ca Dan a fost rugat sa refuze orice invitatie TV, pana cand se va preciza oficial si complet rolul sau in cadrul ministerului.

L-am convins pe Andrei sa-l lase pe Dan sa primeasca un premiu pentru longevitatea emisiunii Danutz SRL si am promis ca nu vom vorbi despre Finante. Pana la urma, a venit Gabi Cotabita si mi-a stricat scenariul (aflati cum duminica, la ora 21, pe Antena 2).

M-a bucurat ca Tania Budi a acceptat sa-i ofere premiul lui Dan. Degustatorii de monden isi aduc aminte, fara indoiala, de idila lor, de la inceputul anilor ’90, transformata apoi intr-o afinitate indestructibila. Altfel, nu i-ar prinde paparazzi impreuna in miez de noapte! Am smuls o pupatura live, desi s-au comportat relativ distant…

Interesant e ce mi-a povestit Dan, apropo de emisiunea de duminica, in care Romeo Dediu a fost “scalpat”. Daca sabia nu i-ar fi razuit crestetul lui Romeo, Dan urma sa-l invite pe Marian Ionescu – prezent in studio cu Directia 5 – sa accepte sa i se dea foc la maini. Scenariul a cazut, in clipa accidentului, caci “ingerul pazitor” al lui Marian a fost mai iute decat “ingerul” lui Romeo!

9 comentarii la “Dan Bittman se pupa cu Tania Budi. Apoi povesteste ce s-ar fi intamplat daca Romeo Dediu nu era scalpat. Mariane, ce noroc ai!

  1. Buna ziua d-le Cristi Brancu,

    Este foarte rau ce se intampla in tara noastra.Marii nostrii actori(atati cati mai traiesc) au parte de umilinte nemaintalnite.Pacat ca poporul nostru nu stie sa-si iubeasca batranii (indiferent de meseria care au avut-o).Nu stim sa-i pretuim ,nu stim sa-i respectam.Si vad si mai mult diferenta,acum traind intr-o tara caruia chiar ii pasa de cei batrani,de cei du dizabilitati.O tara care nu-i marginalizeaza si nu-i uita,facandu-i sa se simta iubiti si ingrijiti.Numai bine si multa sanatate ,tie si Oanei!Si la cat mai multe emisuni frumoase!

  2. Ok.Multumesc pentru raspuns. Imi pare rau ca se termina mai devreme, dar asta e. Felicitari pentru emisiunea ta.

  3. domnule brancu felicitari ptr tot,imi inchei ziua cu agentul vip.aveti un talent deosebit de apune intrebarea care trebuie…cand trebuie…cui trebuie.se vede ca sunteti de mult timp in monden-ul de la noi.va cunoasteti foarte bine cu cei mai multi dintre invitatii d-voastra.

  4. @Maria: E o chestiune care tine de resursele tehnice ale postului Antena 2. Suntem legati de anumite aspecte tehnice de Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *