Columbeanu nu-si mai priveste sotia

Am fost aseara la prezentarea de moda a Lizei Panait, desfasurata la Howard Johnson, intr-o sala mult prea mica pentru numarul de fani ai creatoarei. Printre cei prezenti, Mirabela Dauer, Ivan Patzaichin si sotia, Ana Maria Prodan si Reghe, Silvia Dumitrescu, Corina Dragotescu, Maria Grappini, Razvan Ioan Dinca (evenimentiul face parte din festivalul “Viata e frumoasa), dar si Irinel Columbeanu, singur si contemplativ, in primul rand al salii. Treaba e ca Irinel a privit cu maxima atentie manechinele – printre care se afla si Monica -, dar o secventa m-a frapat la final. La “manej” (adica atunci cand toate manechinele ies pe podium, alaturi de creator si “mireasa”), Irinel a urmarit fiecare manechin si fiecare costumatie, minus una – cea a Monicai. a fost un anumit gen de raceala pe care cei doi il vor comenta, fara discutie…

4 comentarii la “Columbeanu nu-si mai priveste sotia

  1. Sunt convinsa ca Irinel a iubit-o la inceput dar,ea niciodata nu l-a iubit si ca pe pacurs a devenit o casnicie de imagine si asta si multe alte lucruri l-a indepartat de ea.Pe Monica niciodata, nu am suportat-o si chiar imi parea acum cativa ani uratica dar bani lui au infrumusetat-o rest tot opurtunista si tot provinciala a ramas poate mai mult decat mine care locuiesc la tara in judetul Mures.

  2. Aceasta raceala exista de ceva timp intre ei, am citit in cancan, ca la aceesi prezentare pe Iri il luase somnul :)). Nu prea inteleg ce fel de relatie mai au ce doi, fiecare face ce vrea , iese cu cine vrea, foarte interesant mod de a avea o casnicie.Sa fie sanatosi!!!

  3. Cristi, te rog sa nu-ti mai intrerupi MEREU invitatii;aseara am reusit sa ma uit cateva minute la emisiunea cu Horia Moculescu si am vazut cat de agasat era ca nu putea sa-si termine nici o idee: mereu spunea” o clipa, asteapta, etc…nu mai putea vorbi, domnule! Si ma bucur ca nu a reactionat deloc la o replica a ta pe care cred ca ai considerat-o reusita, ceva de genul ” nu stiu cum a fot ca nu eu am pus mana”…deci, mereu niste comentarii nefericite pe care, daca le-ai elimina, poate m-as putea uita si eu la eminiunea ta mai mult decat cateva minute. Uneori chiar ai invitati care m-ar interesa, dar din pacate nu pot privi din cauza acestor comentarii de cele mai multe ori nepotrivite sau de aplauzele neinspirate care reteaza propozitia invitatilor, precum si , nu o data, ideile pe care le aveau in minte. In rest…toate bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *