Catalin Crisan vine in seara asta! Priviti-i dragostea din ochi!

Romanticul etern al anilor ’80 isi retraieste tineretea.

Am vorbit cu el joia trecuta, ocazie cu care l-am regasit linistit si bucuros ca a gasit o femeie atat de frumoasa, puternica si detasata de nimicurile tabloide ale societatii.

In seara aceasta, o sa-l redescoperiti pe Catalin Crisan, artistul ce si-a gasit muza ce-i imbujoreaza spiritul. Mariana Cojocaru zice ca e femeie adevarata si iubareata!

Intrebati-l voi! Nu am oferit premiul pentru Jugaru, asa ca il reportez pentru astazi!

UPDATE: Concluzii – omul nostru e amorezat lulea. Doamna doctorita l-ar fi fascinat oricand ar fi aparut in viata lui, mai ales in ultimii ani, cand casnicia cu Lucia devenise o conventie. La sotie nu se va mai intoarce niciodata. Imi doresc doar ca tabloidele sa nu o preseze atat de mult pe iubita, incat sa credeze psihic. Il parafrazez pe Gyuri Pascu – “Tu nu vezi ca media e-n tromba/Si dragostele se sucombaaa..”

6 comentarii la “Catalin Crisan vine in seara asta! Priviti-i dragostea din ochi!

  1. As vrea sa-l invitati si pe Andrei Duban , va rog!Dansul este imparatul bancurilor iar dumneavoastra Cristi sunteti regele bancurilor. Oricum super emisiunea :x. SUnteti cei mai buni,fara lipsa de modestie.

  2. mi-e greu sa vad dragostea din ochii lui cand mi-aduc aminte de durerea din ochii fostei neveste si cand ma gandesc la cat de greu e acum pentru ea sa-l vada mereu la televizor povestind despre noua iubire.Ar fi putut fi mai discret.

  3. Super emisiunea de-aseara.Poate mai vine Catalin, e un adevarat artist si are si umor.Nu inteleg de ce majoritatea vedetelor din showbiz divorteaza dupa o anumita perioada de timp…o fi chiar atat de greu sa imparti cariera cu familia? pffff…grea intrebare :P

  4. are f multa dreptate d-l crisan dar si persoanele care nu ne prea sunt simpatice sau chiar antipatice se intimpla sa ne fie mult de folos. ce spuneti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *