Marele motiv de tristete al lui Catalin Crisan

Ca Lucia Bubulac, fosta lui sotie, simte nevoia sa continuie razboiul cu el, e in firea lucrurilor. Adica daca prima nevasta a lui Reghe si fosta nevasta a lui Silviu Dumitriade fac balacareala veritabila in presa.
Dar sa descoperi tu, tata, ca dragii tai de copii nu te suna de ziua ta de nastere, desi nu stim sa existe o cearta sau gest urat care sa fi justificat lipsa, e trist.
Cel mai urat lucru e sa-ti manipulezi copiii impotriva celuilalat parinte.
Oribil!!!

5 comentarii la “Marele motiv de tristete al lui Catalin Crisan

  1. Daca Lucia nu l-a apreciat si nu la vrut, de ce nu-l lasa in pace acum? E invidioasa? Sau n-are bani? Vrea mai multi, ca acum este o moda…sa faci copil cu o persoana cunoscuta si sa strigi dupa el…La multi ani cu sanatate si sa ne incanti cat mai multi ani cu muzica ta superba….

  2. LA MULTI ANI Catalin si multa sanatate. Ma bucur ca tu ca si Pepe v-ati refacut frumos viata, alegandu-va femeile potrivite pentru a va aduce copii pe lume si a va face fericiti. Si sotia ta (actuala)si a lui Pepe, sunt femei deosebite, adevarate doamne, cu care va puteti mandri.
    Am simtit nevoia sa-l asociez si pe el cu tine pentru ca , intamplator, aveti aceeasi soarta…buna si fericita. Voi meritati ceva foarte bun , pentru ca sunteti doi oameni de valoare. La multi ani cu sanatate tie si fetelor tale!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *