Pro si contra Carmen Harra! Mi-a spus cateva lucruri despre Tudor!

Nu va invit sa credeti sau sa nu credeti in ea. Vreau doar sa va spun ca am stat de vorba, in pauza de publicitate, cu ea si mi-a spus despre fiul nostru, Tudor, lucruri pe care Cristina Demetrescu si Mariana Cojocaru mi le-au prezis bazandu-se pe astrologie! Iar ea nu stie dinainte ziua de nastere a lui Tudor. In orice caz, mezinul va fi un tip independent si puternic. Dumnezeu sa-l ajute!

63 de comentarii la “Pro si contra Carmen Harra! Mi-a spus cateva lucruri despre Tudor!

  1. eu am mostenit o parte din o casa,inainte lucrate pt el 16 ani de zile.as avea o intrebare oare -cindva se va rezolva sau va vinde imobiliara pt a primi partea mea./?problema asta ma macina peste eforturile mele.ramin cu mult respect dm eva f

  2. va rog din suflet repetati adresa site-ului domanei Harra… Am o problema foarte grava. Va rog mult sa o mai scrieti odata. Va multumesc.

  3. Buna seara !

    Foarte interesant acest interviu cu Carmen Harra. Poate o s-o mai inviti Cristi….pe acelasi subiect ,pentru ca avem multe de invatat de la dansa. O seara buna !

  4. Draga doamna HARRA,SUNTETI DE ACORD CU DEFINITIA ?
    Religia -Politica au fost si sunt forme de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sa-l apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci,exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile , ninsorile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor trezi la realitate omenirea,marea masa de oameni asupriti tocmai de catre cei pe care iau angajat sa le reprezinte interesele si vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei umane pentru urmatoarea dimensiune,incepind cu anul 2012.

  5. Religia -Politica au fost si sunt forme de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.,Pamintul fiind singura planeta din Univers unde exista viata.Animalul care a evoluat rapid ,fiind constrins de faptul ca nu a fost inzestrat cu nimic care sa-l apere impotriva stihiilor naturale ,a fost si este omul,care acolo unde patrunde ,pustieste si distruge natura ,pentru a supravetui.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci,exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile , ninsorile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor trezi la realitate omenirea,marea masa de oameni asupriti tocmai de catre cei pe care iau angajat sa le reprezinte interesele si vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei umane pentru urmatoarea dimensiune,incepind cu anul 2012.

  6. Bolile autoimune pot fi tratate prin gandire pozitiva ? Cum ar trebui sa gandim ca sa evitam caderea in negativism ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *