2 comentarii la “Ati vazut?

  1. Mai,don Cristy ,zau ma faci sa ma uit crucis citind textele tale referitoare la nemuritorul Adrian Paunescu…Tu scrisesi?? Oho! destept baiat,dar atunci de ce nu faci si emisiunea acea de pe antena 2 mai acatare..ha?ce te prostesti asa?Pai numai prostul se poate uita la tine cand razi fortat,privesti spanchiu,gesticulezi dezmembrat,te fataii ca unul care si-a lasat carjele si incerca sa mearga catanel…Ca ai bai…lasa-l pe altul la acea ora sa-si spuna talentul.Gata,hai lasa-ne in plata domnului…Pleca cu cocotele acelea a caror zambet si scancet imi “zgarie”prin interior TV-ul cumparat in rate…Hai ,mai citeste cu atentie niste poezii ale maestrului paunescu si poate inveti si tu sa mai scoti bani prin munca si talent ca doar esti actor..sau ceee? ce-ai spus ca esti? ce facultati ai,din cele private bineinteles.hai pa si nu uita sa stergi petele de pe Tv-uriel noastre.

    1. Ioana,

      Nimeni nu-ti cere sa intelegi ceea ce e evident ca nu te-a lasat Dumnezeu sa patrunzi. Eu nu fac aici doar un demers jurnalistic dupa cat te duc pe tine gandurile. M-ai intrebat de studii: licentiat in jurnalistica. Am mai multe ore de curs decat ai numarat tu vreodata. De ce fac asta? Pentru ca asta imi place. Pentru ca nu ma mint, ca tine.

      SI NU MAI FII ATAT DE JALNICA, INCAT SA ITI APROBI SINGURA, DE SUB NUMELE DE ELENA, MESAJUL DE INJURATURA TRIMIS SUB NUMELE DE IOANA. MI-E MILA DE TINE, DE VOI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *