Iulia Albu nu crede in varianta lui Boerescu: decolteul Elenei Udrea e numai Photoshop? Apropo, stiati ca rochia asta apartine doamnei Udrea??

Din cate stiu eu, nu e numai Photoshop, caci cine a vazut-o macar o data din apropiere pe Elena Udrea a vazut ca are decolteu. Fizic, sta foarte bine. Iulia pretinde insa ca Elena Udrea a facut fotografii doar cu o rochie din latex construita pe gat, iar taierea ulterioara este opera exclusiva a baietilor manuitori de Photoshop. Boerescu, acum director editorial la Tabu, spune ca nu e asa, insa retin un aspect de la el. Rochia a fost adusa de doamna Udrea in persoana. Prin urmare, piesa vestimentara, asa cum era ea, se afla in garderoba proprie. Mmmmm, domnu’ Cocos, aveti viata grea pe-acasa, cand se-nfierbanta capul familiei!

4 comentarii la “Iulia Albu nu crede in varianta lui Boerescu: decolteul Elenei Udrea e numai Photoshop? Apropo, stiati ca rochia asta apartine doamnei Udrea??

  1. eram acolo cand a venit memelusca la moaste, la ora aceea nu se mai putea intra iar ele cand au auzit au inceput sa tipe si sa-i injure pe cei de la paza……..tipau k nebunele incat au fost auzite in toata zona uniri, in prima faza am crezut ca sunt niste tiganci insa apoi am vazut cine era……..erau imbracate k de club…..vai de steluta lor…..

  2. Cred ca doamna Albu ar fi cazul sa ia o pauza lungaaaaaaaaaaaaaaa!
    Iar tu Brancule ar fi cazul sa incerci macar sa nu te iei de Costea, este recomandat pentru sanatatea ta…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *