Daniela Gyorfi arunca o bomba! Pe dezbracate!

As lua cu titlul de inventar ce a soptit Daniela Gyorfi in pauza emisiunii Agentul VIP. Dupa cum ati observat, ea a rememorat intamplarea care i s-a petrecut cu un sef de revista pentru adulti care ar fi avut o intalnire la ea acasa, pentru a semna contractul si care a tras de ea sa faca sex, smulgandu-i hainele si provocandu-i zgarieturi pe corp. Ei bine, Daniela afirma ca alte femei superbe care au pozat goale ar fi picat la asternut, ca sa ajunga frumoase si cu bani pe coperta. Mi-a spus doua nume de mari vedete din muzica. Retineti doar fenomenul, pentru ca informatia va ramane secreta. Chestiune de onoare.

10 comentarii la “Daniela Gyorfi arunca o bomba! Pe dezbracate!

  1. Eu am o intrebare pentru doamna Camelia si anume: Gabriela Cristea-Toader a dat-o afara de la DMP (Draga Mea Prietena)?

  2. BUNA SEARA D-LE BRANCU SUNT O FIDELA A EMISIUNILOR D-VOASTRA DAR MI-AR PLACEA INAINTE DE EMISIUNE SA NU MAI ARUNCATI PROGRAMUL ,O IUBESC PE DANIELA SI O ADMIR PENTRU CEEA CE FACE PENTRU MAMA D-EI SA-I TRAIASCA FETITA SI MULTA SANATATE. VA DAU DATELE DE NASTERE PENTRU D-NA PATRASCANU 26.02. 1957. VA MULTUMESC SI EMISIUNI LA FEL DE FRUMOASE. APRECIEZ FOARTE MULT FORMATIA SI O ASCULT CU PLACERE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *