EXCLUSIV Madalin Voicu l-a CONVINS pe Adrian Nastase sa nu fie citit testamentul sau in public!

Astazi este ziua de nastere a lui Adrian Nastase! Dincolo de orice parere personala, e uman sa-i spunem cu totii „La multi ani!”. Printre prietenii care au venit astazi la Spitalul Floreasca sa il imbarbateze si sa ii spuna toate cele bune, se afla si Madalin Voicu. Din cate stiu, Madalin este cel care l-a rugat, cu maxima insistenta, pe Adrian Nastase sa nu fie de acord ca fiul lui sa citeasca in public scrisorile pe care fostul premier le lasase sotiei si fiilor lui. Si, dupa cum ati vazut, familia a renuntat sa faca acest pas!
L-am contactat pe Madalin, care mi-a spus doar atat: „Nu are rost sa mai vorbim mai multe decat am spus aseara la Agentul VIP. In orice caz, i-am spus lui Adrian ca scrisorile nu mai sunt valabile, cata vreme el este in viata! Si, in plus, ca nu este normal ca tragedia lui si durerea familiei sa devina o telenovela, pe care dusmanii – plus presa PLATITA de acestia – sa o devoreze salbatic si primitiv”.

15 comentarii la „EXCLUSIV Madalin Voicu l-a CONVINS pe Adrian Nastase sa nu fie citit testamentul sau in public!

  1. ne meritam soarta,chiar ne-au luat de prosti pe toti!mai exista oameni care sa creada in acest scenariu ieftin in care nastase este actorul principal??????din pacate pt el, nu e un actor bun ,iar scenaristul a fost extrem de patetic si de neinspirat!putea sa iasa cu capul sus din jocul asta.acum s-a terminat cu el.e o mizerie de om ,care ne considera pe toti niste prosti.

  2. Salut. las msj aici pentru ca doar aici se poate. ultima postare e cea cu duban,ma rog… probleme tehnice. sper sa poti citi acest msj. intreab-o pe oana roman despre oana zavoranu, te rog.

  3. Nu inteleg de ce credeti ca a fost un fapt de curaj ce a facut Nastase?Am urmat cursurile unei Facultati de psihologie,este adevarat Spiru
    Haret, dar mi-a placut si am invatat pentru mine in primul rand-nu profesez, am 43 ani, un copil de 21, sunt divortata,tatal colilului nu m-a ajutat niciodata cu nimic, si in momemtul in care copilul a mers la Facultate si nu am mai putut sa-l intretin datorita faptului ca TRAIM IN ROMANIA, am lucrat la patron 14 ore/zi, si patronul este cel mai tare chiar daca nu stie sau nu face nimic(a avut noroc?)si nu am mai suportat,am plecat in Italia…., si stiti cum este?Puscarie.Cand aud ca s-a sinucis si are mii, sute de mii de euro in conturi si ne sfatuiesc pe noi sa plecam in strainatate sa facem bani? Am stat in Italia 3 luni pentru 1000 euro/luna, dar puscaria(sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva pentru ca nu am gresit niciudata), cred ca este dulce.La banii lui cred ca i s-a urat cu binele, eu datorita faptului ca nu mai suportam puscaria din Italia(sunt o porsoana sociabila si comunicativa),numai eu stiu prin ce trec sa-mi pot ajuta copilul sa termine facultatea si nu ma sinucid.
    Este asa de lunga povestea incat nimeni nu are rabdare sa o asculte si nici nu vreau sa ma plang, dar nu mai supot sa se planga sau sa cedeze nervos cei care au fraiele.

  4. Buna seara tie si invitatilor tai.
    Eu as propune o lege, munca in folosul comunitatii in schimbul puscariei ca si asa locurile sunt cam limitate si asa oamenii nu s-ar mai sinucide. E trist ce s-a intamplat. Avem totusi un Dumnezeu si multora nu le mai este frica de El.

  5. Sunteti penibili… si noi suntem si mai penibili ca ascultam magariile pe care le asculta. Dupa ce ala a furat si la durut undeva de romanii saraci, au trait bine si el si toata familia lui, s-au dat mari in fata noastra cu ce bine traiau. De unde? pai, ce? cu ce s-au ocupat in ultimii 20 de ani. de ce e asa ciudat sa ne miram ca a costat fularul 300 euro, noi purtam fulare de 300 euro?
    mi se pare ca suntem penibili ca ne e mila de niste hoti… hai sa ii lasam sa ne mai fure si pe el si pe altii, ca noi suntem cumsecade. Ei se plimba prin lume pe banii nsotri si noi mancam paine goala, ne uitam la tine si il compatimim.

    o sa schimb canalul acum. e clar ca si tu ai un interes politic

  6. ooo daaaa si noi oamenii care suferim greselile lor ?tu madalin daca ai banii nu depinzi de premier de presedinte

  7. nea Madaline prea ne faci pe noi prosti si tampitit astia care nu il inghitim pe Nastase daca nu il plac ce treaba ai tu

  8. daca te tai la un deget iti curge destul sange incat sa umpli un pahar dar daca te impusti in gat te legi cu fularul nuti mai curge sangele ?

  9. haide cristi ca a fost clar un teatru ieftin de cea mai proasta calitate ceea ce a facut nastase. sa fim seriosi!

  10. nastase daca era nevinovat putea sa iasa cu capul sus din casa si spunea ca este nevinovat tuturor dar daca incerci sa te sinucizi este deja ca mai bine mort decat puscarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *