Vladimir Draghia – off the record despre scandalul de la Burlacul!

Nu am vrut sa intru in detalii neconforme cu buna functionare a trustului in care lucrez, asa ca nu am simtit nevoia sa-l intreb pe Vladimir Draghia de ce a iesit atat de intempestiv din productia Burlacul. Am vrut sa aud si partea lui, intrucat pe Catalin Botezatu il intrebasem cu o saptamana inainte. Catalin imi spusese ca Vladimir ar fi trebuit sa stie in ce intra, ar fi trebuit sa vada show-ul, asa ca el nu intelege de ce refuza sa intre in contact cu fetele si sa le vorbeasca zeflemitor. In plus, Vladimir incerca sa obtina pe alte cai anularea secventelor mai decoltate, spune Catalin. Fara el, cu Sergiu Barboni, audienta s-a ridicat.
Vladimir spune insa altfel. El afirma ca stia in ce intra, dar ca a spus de la inceput ca el nu se baga in chestii atat de frivole. Vladimir a vazut versiunile straine ale acestui format international si, zice el, sunt mult mai soft si axate pe sentiment si nu pe sex. In timpul filmarilor, insa, a fost pus in situatia de a trece la treburi decoltate si a refuzat. El e chiar multumit de felul in care a iesit din show, pentru ca, zice el, lumea la care el tine a inteles mesajul…
Adevarul e la mijloc.

7 comentarii la „Vladimir Draghia – off the record despre scandalul de la Burlacul!

  1. Buna Cristi, buna Vladimir. Dupa ce ai plecat din emisiunea Burlacul nimic nu a mai fost la fel! Ma bucur ca te-am cunoscut cu aceasta ocazie pt ca inainte nu-mi pareai prea interesant! As vrea sa stiu cum mai stai cu pregatirile pt calatoria pe care iti doreai sa o intreprinzi?

  2. Vladimir a fost in ring….in rigul de la Burlacul in care a fost mai afectat decat bute…psihic fata de comportamentul acelor “fete.as vrea sa spuna daca a avut ceva cu Adelina pentru ca asa s-a vazut ca o place intr-adevar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *