Horia Moculescu a consolat-o pe Mioara Roman, dupa pierderea casei

Mioara Roman iese la ora 21 din platoul Antenei 2 si da nas in nas cu Horia Moculescu. Se stiu, se pretuiesc, se pare, dupa reactia revederii. Horia Moculescu ii aduce aminte doamnei Roman ca a fost in casa sa din strada Gogol. „Ce e cu tine?”, intreaba compozitorul. „Sunt persecutata, trebuie sa ies din casa…”.
El zambeste si spune. „Draga mea, iubita mea Mioara, eu am locuit sapte luni la prieteni, pentru ca nu am caldura…”.
Mari valori, drame prea mici…

11 comentarii la „Horia Moculescu a consolat-o pe Mioara Roman, dupa pierderea casei

  1. Pacat ca a plecat domnul Moculescu. As fi vrut sa vad ce zice la ce am eu de spus:
    muzica usoara romaneasca este mai degraba o strutzo-camila, caci fiecare zona geografica , cu trasaturi specifice de limbaj are stilul aferent de muzica. La noi muzica autentica romaneasca este,de altfel ca peste tot pe globul pamantesc , muzica nationala folclorica. De aceea folclorul rus suna bine in limba rusa, cel romanesc suna bine in romana , iar muzica „usoara” suna bine in engleza domnule Moculescu!
    Normal ca trebuia sa ne adaptam si noi romanii la tendintele vestice , sa compunem si noi muzica lor,dar pe versuri romanesti, ca doar tre sa vindem si noi ceva, sa facem bani, ca doar suntem romani ,facem bani din piatra seaca. Nu mai conteaza ca e chicios sau nu. Mai bine respectati limba romana si cantati in aceasta limba o muzica romaneasca!

  2. Buna seara. O intrebare atat pentru D-nul Moculescu, pentru D-nul Doroftei, dar si pentru D-nul Brancu! De ce nu se promoveaza mai mult gimnastica din Romania? Fetele noastre au castigat aurul european dar va spun ca nu le-am vazut invitate la nici o emisiune pana acum. La fel ca si ele si Lucian Bute este o stea a Romaniei. S-a intamplat sambata noaptea ceva mai straniu cu el, cine stie… Oricum bafta in continuare pentru el. O seara placuta in continuare!

  3. Au fost piese mult peste nivelul zaleilah. Suedia chiar merita sa castige. Atata timp cat Romania va produce piese gen Zaleilah , Dalinda si alte prostii de genu ala nu vom ajunge nicaieri. Antonia sau Andra ar face o treaba buna la Eurovision. Fara o melodie buna care sa prinda la public nu avem cum sa ajungem in fata degeaba ne ofticam. Nu Mandinga e de vina, cei care au trimis-o acolo sunt devina, adica tot noi romanii.

  4. D-nu Brancu daca tot e publicitate las si eu nr. de telefon aici, poate ma suna colegii d-voastra si pot intra si eu in posesia celor 2 carti castigate la emisunea Agentul VIP pe care mi le doresc enorm.

    Cercel Mihai
    0723166823

  5. Ma bucur ca vorbiti de EUROVISION. Am si eu o intrebare :”cum se face ca din 42 tari in jur 30-35 voteaza cu tara castigatoare ???? ” Poate reusiti sa ma faceti sa inteleg. Ma bucur ca ne mai vad si pe noi tarile dezvoltate cu ceva bun de ex : sportivi, gimnaste si cantareti.
    Seara buna

  6. imi place dl moculescu la nebunie,e un adevarat roman!!stie sa vorbesca frumos si stie sa spuna unde s-a gresit dar face asta fara sa jignesca pe nimeni!eu sunt mandra cand aud oamenii de calitate!multa sanatate si mult noroc

  7. va rog intrebati-l pe dul Moculescu ,care a fost cel mai bun concurent roman care a participat la Eurovision,pana acum …merci

  8. Buna seara Cristi! Te salut pe tine si pe maestrul Moculescu.

    In opinia mea Eurovisionul nu mai e ceea ce a fost. Piesele din acest an nici nu se compara cu cele din anii trecuti, parca nu mai e acea pasiune pentru muzica ci doar dorinta de afirmare si imbogatire rapida.

    Salutari din Ramnicu Sarat !!!

  9. sunt foarte suparata pe acesti asa zisi artisit…lucian viziru si liviu mititelu….cum e posibil sa punem pe prima pagina asemenea articole????/chiar ne batem joc de noi??nicio tara nu isi jigneste in halul asta semenii.eu sunt roamanca 100% plang cand aud imul ROMANIEI,am plans cand a luat bataie Bute si am plans si cand a castigat!!ar trebui aplaudati.eu sunt mandra de ei si de MANDINGA SI DE BUTE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *