10 comentarii la „Mirabela si Raoul va inveselesc destul! Si un atac la Moni.

  1. Mi-au placut invitatii de aseara,care m-au incantat cu melodiile lor minunate.Reusiti de cele mai multe ori ,sa aveti ca parteneri de discutii si nu numai,oameni respectabili.Va felicit pentru acest lucru!

  2. Elogiu Mirabela Dauer = Bravoooooo!!!

    Doamne, multumim neamului nostru romanesc ca ne-a dat o artista ca Mirabela Dauer.
    Din toata inima, ii spun ca este o superbitate de femeie, adevarata, carismatica, unica… Toti romanii iubesc aceasta artista speciala, pentru ca vorbeste cu sufletul, fara menajamente, fara ipocrizie, fara invidie. O iubim enorm. Felicitari, felicitari!!!!! Bravooooooo, Mirabela si Raul! Mult succes si multa, multa sanatate!

  3. Sunt minunati! Are dreptate Mirabela! Tot ce-a spus este adevarat, asta trebuie sa va dea de gandit. Aduceti doar oameni de calitate si o sa vedeti ca faceti rating si cu bunul simt si cu decenta.

  4. Mirabela!, arati incredibil, peste tine pur si simplu nu vor sa treaca anii. felicitari si sa mergi mai departe asa cum te stiu eu si toata tara de o viata , si te stiu de ceva timp.

  5. Buna seara,Mirabela si Raul va asteptam cu drag sa ne incantati si sa ne cantati la Roma-Italia! Va iubim si ne e dor de voi !!!!

  6. Cristi as vrea sa-i multumesc Mirabelei ca a acceptat sa faca o poza cu mine ,ne-am intalnit intr_un magazin din Mall si a fost foarte draguta sa facem impreuna o poza
    Sunt foarte fericita si mutumesc foarte mult :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *