Horia Moculescu – campion mondial la… rabdare!

Va puteti imagina ca acest om locuieste de cinci luni la un prieten, pentru ca nu mai are caldura in casa, de cand Mariana nu a platit restanta la gaze?
Si nu a innebunit, vazand ce se intampla cu casa vietii lui?
Cata stapanire de sine!
In orice caz, nu-l vedeti curand la Jaristea, pentru ca are cateva plecari in strainatate, inclusiv la parastasul fiului sau, prapadit in conditii tragice.

8 comentarii la „Horia Moculescu – campion mondial la… rabdare!

  1. nu sunt rasista ,dar credeti ca Italia ,Franta ar fi dat voturi Romaniei ? iNTREBATI-L TOTUSI PE mOCULESCU DACA lEVINTA ARE STUDII MUZICALE ,CA SA FIE INCLUSA INTR-UN JURIU MUZICAL ?

  2. Parerea mea este ca piesa celor de la Mandinga este buna si va prinde la public,dar la finala solista a cantat destul de prost,sub ton.Sper sa se perfectioneze pana la concurs.

  3. Anul acesta am vazut cea mai slaba prestatie a unor artisti la Eurovizion.Unii dintre ei nici macar pronuntia in limba engleza nu era corecta dar sa mai cante live prefect.Succes trupei Mandinga -Zaleilah e o piesa vesela de vara ,merita sa castige selectia nationala.Multa sanatate domnului Moculescu.

  4. Buna seara.Va urmaresc in fiecare seara atat pe dumneavoastra in emisie la Agentul VIP cat si pe colegul dvs. Dubanla Late Night Show.Am si eu o intrebare in legatura cu invitatiile acordate la Esthetics si la SIAMB.Trebuia sa fiu contactat de acum doua saptamani,insa nu m-a contactat nimeni.Nu ma poate lamuri nimeni?Nicaieri la nici un numar de telefon,la nici o adresa de mail nu raspunde nimeni din Antena 2.As dori si eu o lamurire.Va multumesc.O seara frumoasa.

  5. in schimb despre Mandinga….am citit pareri pe unele site-uri straine, pe cele rusesti in special si majoritatea spuneau ca fata-i tare frumoasa, ca piesa ar fi potrivita mai mult pentru vara, ca nu este o melodie buna. deci concluzia fata-i frumoasa, melodia ba. sper sa avem noroc ca acum daca am ales-o trebuie sa si o sustinem!

  6. eu personal ma bucur ca Mandinga ne va prezenta la Eurovision .Tiganii nu sunt marginalizati in Romania ,dimpotriva toata ziua la televizor se da numai Padurenii ,Clejanii ,povesti despre Minune si altii .S-a aplicat o reteta care in cele din urma se intoarce impotriva lor .Tot ce este mult strica .Electric si nu mai stiu cum era un amalgam dinte Bregovici si Clejani .Iar votul juriului a fost o rusine .Mai ales pt troiul Levintza ,Dorian ,Anghel -prietene bune au dat aceleasi note la indigo cu satisfactie ca nu-l voteaza pe Costi .Levinta are studii muzicale ,ca mereu o vad in toate juriile ?

  7. are dreptate domnul. piesa aia tiganeasca a fost cantata foarte bine si live! dar nah…romanii nu doresc ca in strainatate sa ne reprezinte ei, ca sa nu spuna strainii ca …uite domnule astia si la Eurovizion au trimis tigani! p.s nu sunt de etnie, dar piesa aia a fost buna chiar daca nu am inteles nimic din ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *