Serghei e victima unui complot?

El asa crede, cata vreme au aparut mai multe atacuri neobisnuite la adresa familliei lui. Ar fi suita de exagerari legate de vacanta Oanei Mizil cu Vanghelie – care nu a costat cat s-ar fi scris -, apoi povestea legata de asa-zisa bauta a lui cu Mutu, pe care toata lumea a comentat-o, dar nimeni nu a mai dezmintit-o, cand a fost cazul.
Ce nu prea inteleg eu la Serghei este fixatia facuta pe Madalin Voicu. Sunt deja aproape 3 ani de cand s-au certat si tot mai spune ceva despre el!

9 comentarii la „Serghei e victima unui complot?

 1. Cosmina,, daca ai da timpul inapoi nu regreti cum te-ai facut conoscuta ma refer la prima ta aparitie la tv?

 2. Buna seara

  am cautat stirea cu Cosmina cea zgarcita: domnisoara din poza NU ESTE COSMINA, nu pot sa cred cat de neprofesionisti sunt unii ziaristi, banuiesc ca exista si un redactor sef care verifica stirile- dar la CLICK se pare ca fiecare scrie ce si cum vrea. pentru asemnea stire ar trebui interzis ziarul

 3. Mai lasati-l si pe Mutu ca si daca statea si se culca de la 8 seara tot nu facea nimic la meci :-j.

  Cristi inca nu am intrat in posesia celor doua carti castigate acum doua saptamani. Cum pot face acest lucru? Am lasat deja adresa mea pe site. Le primesc prin posta sau cum?

 4. Salui Cristi Brancu! Imi place mult Agentul Vip! Pot sa iti propun niste stiri mondene?

 5. salve.super invitatii din seara asta..fac spectacol de fiecare data.dar si tatoiu nu emai prejos…tot respectu pt ei….

 6. Lasa-ne Mizile, ca l-ai „tinut” pe Mutu la bautura si n-a mai ajuns la meci!!!!! Cred ca tu esti mai mult decat prieten cu Mara!!!!!

 7. Salutare d-nu Brancu. Ai 2 invitati senzationali. Serghei e romanul care spune lucrurilor pe nume fara sa se ascunda in spatele cuvintelor. Totul direct.

 8. La Multi Ani! Cristi sa ai parte de lucruri bune si de iubire
  Imi plac invitatii tai foarte mult ,Mara arata super bine in seara asta (daca-mi permiti) si in general imi place de ea singurul lucru care nu mi=a placut la ea este prietenia cu Oana Zavoranu ,prietenie care nu-i face cinste :) dupa pararea mea
  Seara frumoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *