De ce nu sunt de acord cu Monica Tatoiu pe tema iubirii Vanghelie – Mizil

Doamna Tatoiu ataca puternic povestea, cautand nod in papura cuplului. Imi permit sa o contrazic.

1. „De unde a avut Vanghelie bani pentru excursii?”. Da, a avut, din averea imensa pe care a facut-o inainte sa intre in politica. Vanghelie nu e dintre aceia intrati saraci in politica si deveniti ulterior aroganti prin inavutire.

2. „Oana Mizil e o pacatoasa”. Poate, intr-o tara civilizata, Oana Mizil ar fi pusa la zid. Dar in Romania, tara in care orice pacat asumat public e privit mai degraba cu simpatie, mi se pare prea mult sa o vedem ca o pacatoasa. Ideal ar fi fost sa isi rezolve problema conjugala inainte de aparitia in public. Dar era imposibil, cata vreme Vanghelie e o tinta, politic si financiar.

5 comentarii la „De ce nu sunt de acord cu Monica Tatoiu pe tema iubirii Vanghelie – Mizil

 1. Domna TATOIU E CEA MAI TARE SPUNE LUCRURILOR PE NUME.NOUA NE TREBUIE O GURA(DE AUR) CA A DUMNEAEI IN POLITICA SI NU NUMAI.

 2. Buna seara Cristi ,
  vreau sa-ti spun ca dupa pararea mea este cea mai inspirata seara cu aceasta invitatie a D-nei Tatoiu…….este o doamna super si are mare dreptate in tot ceea ce spune ,este cerebrala si foarte desteapta
  Recunoc ca am ‘cunosct-o’ pe D-na Tatoiu numai prin emisiuna ta
  Seara buna

 3. O iubim pe doamna Monica, buna seara dansei si tie Cristi.
  Zguduiti toata tara pana tremura toti! Atunci veti trai bine. Tipati si fluierati pana o sa le dispara tupeul, aroganta si, mai ales, pana o sa tremure de frica pentru tot restul vietii lor. Sa aiba frisoane la gandul ca au furat oricum prea mult. Sa le fie rusine de incompetenta lor. Zguduiti-le lumea in care s-au obisnuit sa traiasca. Lumea pe care si-o croisera doar pentru ei – dupa chipul si asemanarea lor.

 4. Doamne Tatoiu este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului! Să ne recomande cărți de citit domnișoarelor!! O seară frumoasă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *