Oana Roman – salvatorul familiei!

Oana era amarata, cand ne-am vazut ultima oara, ca familie ei – adica mama Mioara, sora Catinca si nepoata Calina – nu ii spun cand au diferite probleme, inclusiv financiare, iar Oana le afla mult prea tarziu, cand apar popriri, dobanzi, debransari… In fine, Oana nu stie cum sa le invete de doamne ca nu e bine sa vina un necaz peste ele ca sa ceara ajutor.
Mi se pare mie sau Oana a devenit un fel de cap al familiei?

9 comentarii la „Oana Roman – salvatorul familiei!

  1. de acum ies tot felul de martori cu tot felul de pareri…e simplu..accedentele se intampla din cauza neatentiei sau din prea multa siguranta de sine….

  2. acuzam, injuram, blestemam, aruncam cu pietre………dar oare cati dintre noi, intr-un fel sau altul, n-am ucis pe cineva? ai muncit mai bine de 10 ani pentru oameni, traiesti pentru oameni, pentru niste ipocriti, care acum isi arata fata; oameni carora le-ai adus un zambet in viata asta amara, oameni care acum te-ar ineca in noroi si te-ar lasa acolo sa te stingi incet. dar nu stiu cati se gandesc ca pentru tine e cel mai rau; si cine a vazut dincolo de camera de luat vederi, stie ca ai constiinta si va fi alaturi de tine; unii trup si suflet, altii doar cu gandul. fii tare si ai grija de familia ta, e singura care te va sprijini pana la capat!!!

  3. eu cred ca Huidu nu a fost lasat sa constientizeze cat de grav a fost tot ce s-a intamplat….ok…prietenii si familia te ajuta…dar pana cand incearca sa te faca sa crezi ca e totul ok…cand de fapt nu e ok!!!!!

  4. Buna seara, o emisiune superba ca in fiecare seara. Cristi as dori sa iti trimit un desen facut de mine, unde as putea sa o fac ( o adresa de email ).

  5. Buna seara! Diferenta intre Trasca si Marini este ca Trasca se construieste sigura,in timp ce Marini e un fel de Gabor. Pacat de Bote!

  6. Dacã nu trebuie sã vorbim despre paraşute, atunci care sã fie subiectul? Avionul? Hmm… Cineva trebuie sã trãiascã, dându-le bãgare de seamã acestor personaje. Credeţi cã lumea este interesatã de culturã? Nu le iau apãrarea, dar este un cerc vicios. Cristi despre ce ar mai vorbi în emisiune?

  7. Oana draga,un om destept care vorbeste prostilor folosind un limbaj elevat pare arogant…in opinia unora ar trebui sa folosim toti jargoanele folosite mai-nou in asa-zisele televiziuni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *