UN GLONTZ/ZI – Lavinia a chemat jurnalistii acasa la Banica? Sau nu?

Mai mult ca sigur ca, intr-o viata anterioara, am avut profil de porumbel al pacii. Uneori, cred prea mult in oameni. Ieri, insa, vorbind cu un om cu capul pe umeri, sa-i zicem Toma Necredinciosul, care stia la fel de bine ca mine despre legendele care spun ca paparazzii au furnizat pentru Click!, in cazul Stefan Banica jr-Lavinia, inclusiv „vocalize” lipsite de muzicalitate – dar pline de erotism – ale Laviniei in blocul cu pricina, a aparut ipoteza.
„Lavinia nu e nici pe departe o victima! Cand femeile nu obtin ceea ce doresc de la barbatul cu care sunt in secret, gasesc o metoda de a-i forta mana. Sunt stratageme de genul . De unde stii ca Lavinia nu e cea care a provocat toata operatiunea paparazzi? De unde stii ca nu a incercat sa il oblige pe Stefan sa faca un pas? Desi nu si-a gasit clientul, pentru ca Stefan nu e genul de barbat cu scrupule sau cel care se lasa vrajit de fete. Si mai am o intrebare: cate operatiuni paparazzi s-au facut pana acum cu Marcel Pavel? Una. Cea in care era fotografiat in fata casei Laviniei. L-au mai cautat jurnalistii pana atunci si dupa aceea? Nu. Poate ca acesta e felul ei de a pune problema…”
Inca o astept pe Lavinia sa ofere explicatii publice…

2 comentarii la „UN GLONTZ/ZI – Lavinia a chemat jurnalistii acasa la Banica? Sau nu?

  1. mda, poate fi s-asa dar nu cred…..pt simplu motiv ca Lavinia nu este atat de desteapta….si exact pt ca nu este a si facut toate acele gafe enorme

  2. Nu cred ca va face vreo declaratie. Pare sa-i convina de minune ipostaza asta. Macar din bun-simt fata de Andreea, ar putea sa lamureasca lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *