UN GLONTZ/ZI – Andreea, ce te mai leaga de Mihaela?

In fine, incep sa simt ca aerul intra in plamani! Nu e deloc crestin sa te bucuri de atacul impotriva unui om, dar dupa nenumaratele zile in care agenda mondena publica a fost ticsita de curve, aparitia unui subiect cu Andreea Marin mi se pare o primavara!
Pentru cei care nu si-o amintesc sau care s-au obisnuit numai cu perversiuni dragusanesti, Andreea e puternica, ambitioasa, foarte diplomata, disimuleaza (nu foarte bine, de aici si acuzatiile ca e “falsa”), iar Stefan este un barbat pe care l-a dorit enorm!!
Nimic din toate atacurile publice nu o vor face sa cedeze psihic. Nici macar tupeul prostesc al Nataliei Mateut, care a avut senzatia ca da, la masa, peste vreo pitzi de stil nou, care se uda de placere ca vine Cancan la ea sa o intrebe ceva. Daca era alta in locul Andreei, nu scapa nealtoita.
Cat despre banuielile de adulter pentru Stefan, ferea! Chiar ma accept sa-i uneasca, iar Andreea sa fie si mai atractiva pentru Stefan la ceas de taina, de azi inainte!
“Amanta” de astazi nu e pe profilul de cucerire al lui Stefan. Doamna din imagine n-are nimic din sex-appeal-ul si zveltetea tuturor femeilor din viata lui!
In toata aceasta soliditate a actiunii, un singur punct slab. Calcaiul lui Ahile: Mihaela. O rana care pare sa nu se inchida. De ce oare? Omeneste, gandurile sangereaza cand cealalta are ceea ce tu nu ai. Sa fie Monte Carlo? Sa fie ceva anume in mintea lui Stefan?
Sau poate doar o veche polita din trecut…

5 comentarii la “UN GLONTZ/ZI – Andreea, ce te mai leaga de Mihaela?

  1. Stii ce e grav? Ca de data asta, Stefan se pare ca a comis-o! Este ceea ce imi spune intuitia.Pacat de Andreea (Raduleasca a avut dreptate: a spus odata ca “lantul” se va rupe la …Stefan)Intre altele, el este de o suficientaaaa…(ca sa nu spun ca e prost).

  2. asa, si? la ce i-a folosit sa fie puternica, ambitioasa si diplomata? sa tot bage “gunoiul” sub presh?altii numesc altfel asta….cred ca mai degraba e orgolioasa si n-ar recunoaste in veci c-a fost inselata, mintita….treaba ei pana la urma….cum zicea chiar ea de curand la B1 tv “fiecare are viata pe care o merita”

  3. sa vedem ce spui si despre “amanta” care-i seamana perfect sotiei(vezi “episodul Lavinia”!! ea cred ca ea poate fi pe gustul juniorului iar felul in care s-a comportat Lavinia este cel putin suspect)

  4. Niciodata nu mi-a placut de Andreea Marin…Cat despre Mihaela Radulescu..cred ca e mai realizata ca doamna Marina si se simte mult mai confortabil cu ea…Andreea Marin e intr-o continuua lupta parca vrea mereu sa demonstreze ceva..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *