Pepe e ingrijorat. Zavo vinde tot si el nu stie de unde isi va mai recupera banii!

Latoni loverul liber de contract, intens curtat de o suta de femei (asa e textul!), nu se exprima public, dar are o mare ingrijorare. Desi politia nu da vreun semn ca ar dori sa solutioneze plangerea referitoare la golirea casei lui de gasca adunata de Zavo la ceas de plecare in caminul conjugal, nu mai vorbim de averea pe care o declara disparuta, Pepe trage speranta ca intr-o buna zi, indecizia organelor se va sfarsi. Si daca Pepe va castiga si Oana va trebui sa plateasca vreo despagubire? Oana a vandut Porsche-le si un apartament, dorind sa vanda casa valoroasa de pe strada Andrei Muresanu. Caz in care Oana n-ar mai putea fi executata silit, daca ar fi cazul, iar Pepe are sanse mari sa ia praful de pe toba!
Mai ales ca Oana, obisnuita sa cheltuiasca in stil mare, poate sa devoreze o avere in timp record! Iar Pepe chiar e ingrijorat!

2 comentarii la „Pepe e ingrijorat. Zavo vinde tot si el nu stie de unde isi va mai recupera banii!

  1. Solutia lui Pepe este sa puna sechestru pe casa aia pe care Zavoranca vrea sa o vanda. dar nu cred ca poate face asta pana nu are o hotarare judecatoreasca. Politia trebuie sa grabeasca lucrurile. Succes lui Pepe! Este un barbat cu mult bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *