UN GLONTZ/ZI – Ziua neagra a parasutei. Astazi, Ramona Gabor.

Contrar parerilor dumneavoastra, ziua neagra a parasutei nu vine in perioada delicata a lunii. Vorba unui banc din vechime – stimata parasuta, aveti pierderi mari in timpul ciclului? – domnu’ doctor, sa tot fie pierderi… de vreo mie de euro! Chiar si atunci, parasuta are arme cu care compenseaza. Inclusiv tupeul fantastic cu care poate pune pe bigudiuri mintile clientului care se crede iubit pana la ultimul cent de pe card.
Ziua neagra vine cand nu se mai poate da lebada. Cand e atat de limpede ca e panarama, ca fug musteriii! Pentru o perioada. Cele mai norocoase sunt expuse in presa cu trecutul lor de videochat. Fireste, printre sughituri de plans, spun ca ele, biete copile, au fost duse de nas si ca azi sunt niste fete minunate.
Ce te faci, insa, cand esti Ramona Gabor? Cand esti prinsa la curvasarit ACUM? Cand iubitul bogat de acasa mananca plin de pofta galusca ta – „sunt la un shooting la Miami” -, iar tu te intinzi cu un bulgar care te-a agatat usor in drum spre closet?!
Teoretic, de azi, statura publica a Ramonei Gabor ar trebui sa fie de la centura in jos. Ar merita un jet de dispret. Gresit: Ramona ramane o vedeta, o diva!! Dupa doua dusuri si trei batiste, isi va reface machiajul si va aparea zambitoare si dornica de alti clienti. Totul va fi uitat. Suntem in zodia parasutelor.

Un comentariu la „UN GLONTZ/ZI – Ziua neagra a parasutei. Astazi, Ramona Gabor.

  1. Corect ceea ce spui despre Ramona Cristi draga dar, daca ai fi corect, ai spune cam la fel si despre protejata ta, Oana Zavoreanu…..ea nu te intriga? nu te deranjeaza limbajul ei, stilul de mahala pe care-l practica? felul in care isi recruteaza partenerii, felul cum si-a inselat sotul? felul cum se poarta cu propria-i mama?Cand te voi auzi spunand ceva si despre ea, atunci te voi crede sincer si bine intentionat.
    Pana atunci, ramai un barfitor de conjunctura dupa cum iti dicteaza audienta pe care-o faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *