UN GLONT/ZI – Inna pleaca din tara? Sa plece, n-avem nevoie de oameni de succes!

Seara de 6 septembrie a curs sub zodia nefericirii si a neterminarii pe National Arena. Un meci chinuit, un rezultat nici prost, nici bun – tipic romanesc -, un gazon rusinos, dar si un concert nefericit la Innei.
Azi, Inna spune ca vrea sa se mute de tot din tara, dupa ce vocea ei a fost facuta arsice de toti frustratii care numara, cu ficatul marit, cam cati bani face Inna cu vocisoara ei prin lume, in timp ce ei, nemultumiti de norocul arhisuficient cu care i-a blagoslovit Dumnezeu, se bucura ca s-a impiedicat capra vecinului.
Am un sfat pentru Inna: PLEACA!!! ACUM!!!
Nesimtirea e fara margini. De ce trebuie sa fie Inna Maria Callas, cata vreme nici O-Zone nu a fost format din Domingo-Carerras-Pavarotti?! Succesul european are alt aluat, pe care maestrii balcanici din propriul apartament nu-l inteleg pe deplin. Recitalul ezitant al Innei a fost elocvent pentru mari specialisti, care cersesc privirile oamenilor pe strada ca sa nu crape de suparare ca nu mai sunt vedete.
Am ascultat-o unplugged pe Inna in garajul Europei FM. A fost excelenta! Si cred in calitatile ei, ca si in faptul ca nu e coapta suficient pentru a fi Madonna.
Dar ea este un succes european! Si noi nu avem nevoie de un succes! Sa o distrugem! Ne tulbura linistea!
Mediocritatea nu are nevoie de algocalmin!

2 comentarii la „UN GLONT/ZI – Inna pleaca din tara? Sa plece, n-avem nevoie de oameni de succes!

  1. Deci nu pot sa cred asa ceva! Mi se pare o sesimtire dusa la extrema, sa ajungi sa vorbesti in asa hal un artist care a trecut din nou pe harta o tara ca fusese uitata de lume Brancu ? Oare tu asa caracterizezi un artist? Ca a avut 3 esecuri pe scena din miliarde de concerte cate a avut ?! Este un artist care are talent, un artist care poate canta live, un artist care merita unde a ajuns din pricina faptului ca a muncit pentru asta ! Dealti artisti din tara care sunt praf si nu pot sa cante nota DO corect nu mai radeti, sunteti penibili !!!

  2. Felicitari pentru articol, my feeling exactly! Biata fata arata asa de deprimata in ultimul post video de la Novi Sad pentru ca se pare ca si ea, ca orice roman cumsecade,pune la suflet cand nesimtitii mioritici, in loc sa aprecieze munca cinstita, gasesc nod in papura si brafesc pe la colturi. Sunt pur si simplu ca niste hiene care asteapta motiv de comentarii „destepte” (romanul e priceput la toate, nu?) ca sa se simta ei mai bine in universul lor limitat si plin de frustrari. Ce face insa presa de masa, de ce nu o apara nimeni „oficial”? Sunt oare stirile „de rau” mereu mai importante decat cele „justitiare” si de „bine”? Pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *