11 comentarii la „Mirabela pleaca in Cipru! Dar se va intoarce…

  1. o femeie cu sotul ei isi cumpara un apartament sotul se duce sa faca baie iar sotia striga: am vazut o caprioara la geam! sotul:doua lucruri a-i gresit: 1.nu era caprioara ci vaca, 2.si nu teai uitat pe geam ci in oglinda

  2. la 3 dimineata un betiv mergand pe drum ii vine sa urineze scoate scula, urineaza si cade in sant cu sculan sus din urma il ajunge o gagica vazandu-l isi spune : ma astai mort si a murit cu scula sculata ia sa imi fac treaba ca asta no sa ma spuna la nimeni. Ajunge acasa gagica si ii spune maicasi „mama mama ce sa fie gasi un mort cu scula vii la care maicasa ce noroc pe tine fata tatui viu si sculai moarta:))=))

  3. Ca sa intelegem cat mai bine o situatie trebuie sa ne punem in pielea celuilalt. Hai sa lasam deoparte cariera, profesia, publicitatea, stralucirea, cantecele, rochiile. Femeia aia, fosta nora a d-nei Similea, a ramas fara copii. Despre asta-i vorba in propozitie. Sa presupunem prin absurd ca dumneavoastra veti avea doi copii, nu va mai intelegeti cu sotia din n motive, mama dumneavoastra face totul posibil si imposibil si ii ia pe cei doi copii de la mama lor.De ce? Nu putem nega realitatea ca Angela Similea i-a despartit pe copii de mama lor. Punct. Aici nu e vorba de cantece.

  4. Buna seara ! Am si eu o intrebare .. De ce ati scos postul Antena 2 de pe ” postu oublic ” ? Pe cand ne mai amuzam si noi seara cu emisiunile dvs.ati scos postu . Pacat mare pacat !!! Sa va fi sanatos baietelu si mult succes in continuare

  5. Buna seara! Ma inclin cu respect in fata invitatei dumneavoastra, DOAMNA MIRABELA DAUER si vreau sa spun ca daca am ajuns sa ne „agatam” si de marile noastre valori, ne meritam soarta!Aceste DOAMNE de care s-a vorbit in emisiune, ne-a incantat si ne incanta sufletul, generatii de-a randul si nici o publicatie sau televiziune nu ar trebui sa le faca sa sufere. Multa sanatate si o seara placuta!

  6. Buna Seara. Doamna Mirabela, una dintre cele mai mari cantarete din Romania. Tot respectul pt doamna Mirabela. Ar vrea doamna Mirabela sa faca un duet cu Andra sau cu Elena Gheorghe?

  7. O pupam pe Mira direct din zona Lipova, Arad. Stie ea cine suntem. Sanatate si Oanei Cristi. Numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *