Multumesc, Betty! Semnat: un sot linistit ca sotia sa insarcinata nu are probleme cu picioarele umflate!

Ii salut pe prietenii de la Libertatea, care au fost pe faza apropo de cadoul pe care l-am primit de la bunica Oaneio. Sunt niste botosi absolut adorabil, plus scutece, caciulite si multe alte chestiuni utile.
Trecem printr-o perioada minunata. As dori fiecarui cuplu atata dragoste cata reusim sa ne transmitem unul altuia. E cea mai buna metoda pentru ca Oana sa treaca mai usor peste toate problemele specifice ultimelor luni de sarcina.
Am ajuns in luna a opta. De cateva zile.
Oana e la fel de agera pe cum o stiti. Nu se lasa. Sigur, insa, ca trupul isi cere drepturile. Are picioarele umflate si mainile, in ciuda faptului ca a renuntat la orice aliment care contine sare.
Si totusi, la ora aceasta, cand va scriu, e undeva in oras, la treaba. Stiu de la alte prietene din TV ca solutia a fost sa apeleze zilnic la masajul de drenaj limfatic, chemand o maseuza acasa.
Oana, in schimb, are o alta solutie care o face fericita. Se duce aproape zilnic la Betty Club – unde in zona Unirii -, unde stiu ca merge foarte des si Roxana Ionescu-Mama Natura. Se simte bine acolo, din cate imi spune, pentru ca e o atmosfera prietenoasa, si calda. Fara fite, asa cum ne place.
Acolo, Oana zice ca se simte ca intre prietene, iar fetele care o maseaza – modeste si pline de bun simt -, au “maini de aur”, adevarate profesioniste cu cursuri de kinetoterapie.
Foloseste Gel de picioare usoare pentru picioare, plus o solutie senzationala pentru picioare umflate: gel si crema biogheata. Am vazut cu ochii mei, are un efect incredibil. Pentru masaj, Oana foloseste ulei de argan si ulei de migldale. Nu are rost sa va spun ca toate sunt de la Ardes. Acum e momentul in care vad cu ochii mei cat de bune sunt produsele sotiei mele!
Ma bucur sa va spun ca, pana acum, Oana nu are nicio vergetura.
Urmeaza momentul de final: pentru faptul ca o ajuta pe Oana in aceasta perioada, multumesc, Betty Club!

5 comentarii la „Multumesc, Betty! Semnat: un sot linistit ca sotia sa insarcinata nu are probleme cu picioarele umflate!

  1. noutati interesante si utile postate pe blogul dumneavoastra. dar ca si o paranteza , ce parere aveti de inchirierea apartamente vacanta ?.credeti ca ministerul turismului ar trebui sa faca mai mult pentru promovarea acestui tip de turism ?

  2. Ma bucur pt Oana.Si chiar arata ff bine,s-a mentinut in perioada sarcinii si sa-i transmiti asta :)) ca am vazut ca are nevoie de incurajari.Poate ca spunea ca tu esti subiectiv,dar chiar e ff bine.Nastere usoara si bucurati-va in continuare de clipele astea cum sunt sigura ca ati facut si pana acum.

  3. Felicitari lui Betty care la doar 29 de ani si-a facut propria afacere ce rezista de cativa ani buni. Inainte era imaginea sa Alina Sorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *