Horia Moculescu, senzational! Cititi-i cartea!

Am primitn in mod oficial cartea de memorii a lui Horia Moculescu, Doar atat mi-am amintit, si dati-mi voie sa v-o recomand cu multa caldura. E o lectura extremd e agreabila. Cu tonul malitios-autoironic cunoscut, Horia Moculescu isi dezvaluie cu dezinvoltura o viata dupa care s-ar putea face lesne un film. Am citit doar primul capitol, dedicat copilariei si adolescentei, dar am aflat lucruri incredibile despre Moculescu. Nu ma mir ca Mariana nu-l poate speria. Omul a vazut moartea de cateva ori in tinerete, asa ca nu se pierde cu firea…

5 comentarii la „Horia Moculescu, senzational! Cititi-i cartea!

  1. Am fost vecina cu domnul Moculescu din anul 2007 si 2010. De fiecare data imi facea o deosebita placere sa-l vad la acelasi magazin alimentar de la bloc, cat de firesc si calm se comporta, iar seara la televizor o vedeam pe fosta nevasta tunand si fulgerand. Este de admirat domnul Horia Moculescu pentru educatia exemplara pe care a reusit sa i-o ofere Nidiei, un om slab psihic ar fi cedat, dar dumnealui a avut puterea sa se detaseze de nebunia lucie din jurul sau.

  2. moculescu si moculeasca…nu stiu domne ce se zic de el..de ea stiu face nici 2 bani.el e misterios….nu sti ce sa crezi:ori e un om super rau pt a avea 4 casatorii…ori super prost pt a-si alege „doamne” del generere.

  3. Mie-mi pare ca domnul Moculescu s-a saturat de scandaluri si ii face o mai mare placere sa vorbeasca despre frumoasele realizari din acest moment. Asadar, a dat uitarii tot trecutul si nu se va mai repeta? (ma refer, bineinteles, la Mariana Moculescu..)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *