45 de comentarii la „Oana Zavoranu. Marturisiri complete. Exclusiv.

  1. Cu mare drag urmaresc emisiunile dv,dar cand invitati acest specimen… ca om nu se poate numi sunt curioasa va scade audienta_?????in loc sa ii luati apararea asa cum au mai afirmat si alte persoane recomandati-i un psiholog ar fi un lucru excelent..

  2. domnule Brancu ar fi frumos și corect să răspundeți la toate întrebările puse pe drept, de ce nu i-ați pus aceste întrebări puse de cei care fac audiența emisiunilor dumneavoastră, Oanei?

  3. Buna ziua. Domnule Brancu, respect ceea ce faceti la emisiune si ma bucur ca moderati una din putinele emisiuni la care te poti uita cu drag, cu oameni care au ceva de spus. Insa, subiectul Oana Zavoranu este, dupa parerea mea, mai mult decat odios. Aceasta doamna nu are niciun pic de credibilitate si ma mir de ce dvs. acceptati si incurajati prezenta ei.Este de-a dreptul penibila, e limpede, si sunt convinsa ca aceste scandaluri ii convin si le provoaca, din dorinta de a fi in centrul atentiei…

  4. cum poti considera BEST OF o emisiune cu Zavoranca ?Spune-i ca tot ii esti amic sa se duca sa munceasca ca are varsta inaintata .Sa nu astepte averi .A fost invatata sa cheltuiasca peste masura ,altceva nu a facut cu viata ei .Daca mai are o urma de demnitate si ratiune ,sa-si faca ea singura avere ,sa arate mamei ei ca poate sa se descurce singura .Dar tu o incurajezi pe calea aleasa de ea .Este scandalagioaica numarul 1 ,iar tu ,esti un jurnalist fara demnitate daca te lasi cazut in mrejele Zavorancei si joci cu ea .Bravo de mii de ori lui Mihai Morar care nu o invita niciodata la emisiune .Ce spune una din cele sapte porunci despre hulirea aproapelui? Dar una care se duce pe la vrajitoare nu are nimic de a face cu credinta .

  5. Draga Cristi, intr-o Romanie nebuna in care nu te mai poti uita la emisiunile de stiri deoarece iti amintesti zilnic de dictatura care se instituie incet , emisiunea Agentul Vip este o oaza de liniste. Din pacate aseara pentru prima data am fost nevoita sa inchid televizorul. Subiectul Oana Zavoranu este prea mult pentru orice om normal. Din pacate locul acestei persoane este la Psihiatrie, iar daca ii sunteti prieten ajutati-o,este tanara si frumoasa si este pacat sa nu fie ajutata. In loc sa o ajutati ii tineti parte si o porniti si mai tare. Nu este doar o fire vulcanica, se vede pe mimica, vocabular, privire, etc ca are probleme.Nu mai acceptati prostiile ei in emisiune, nu poti pur si simplu sa-ti faci sotul homosexual, doar pentru ca te mancat-o pasarica si ti-a scarmanat-o Tudi, nu poti sa spui ca mama ta este analfabeta doar pentru ca nu stie unde este Mormantu Fecioarei(sunt ortodoxa- practicanta si doar saptamana aceasta am vazut intr-un email bisericuta unde este inmormantata Fecioara, dar acest lucru nu ma face analfabeta, dimpotriva in noaptea de 14-15 august de regula ma duc la Manastirea Stramba din Salaj unde este evocata Fecioara Maria, dar niciodata nu s-a vorbit despre mormant, etc.Te rog Cristi , in curand vei fi tata , ai o coloana vertebrala si nu poti sa accepti in emisiunea ta sa fie tarata in gunoi o mama in halul acesta. Ani de zile am crezut ca Marioara Zavoranu este o excroaca, dar m-am lamurit ca de fapt isi iubeste fiica si daca intradevar i-a luat averea Oanei a facut doar ca sa o protejeze. Nu poti sa dai averea pe mina unei asemenea persoane, o distruge in 2-3 ani si Oana ramane muritoare de foame. Stii ce nu mai inteleg eu, cu ce a dovedit ca este culta Oana Zavoranu? ce a facut ea ca sa fie VIP? a jucat un rol intr-o telenovela( asta nu o face actrita), a cantat o melodie(asta nu o face cantareata), a prezentat o emisiune la OTV( aceasta nu este televiziune)? de fapt ce o face VIP pe Oana? Ce meserie are ea, poate dovedi ca are vre-un contract, ca isi castiga existenta? Din cate am inteles Oana a primit de la Marioara cateva imobile pe care le are inchiriate, chirie din care traieste.

  6. Buna dimineata, domnule Brancu!

    Am cautat intentionat o posibilitate de a va scrie pentru ca simt nevoia sa va transmit ceva:
    Ani de zile v-am admirat pentru echilibrul, onestitatea si echidistanta dumneavoastra. Cred ca aceasta v-a si ajutat sa rezistati atatia ani si, cum nimic nu ramane nerasplatit, aceasta v-a ajutat sa si intemeiati o familie frumoasa.
    In ultimul timp, insa, se pare ca pe dumneavoastra v-a invins boala ratingului iar pe doamna Oana, narcisismul. Ati inceput sa deveniti la fel cu cei pe care, altadata, constiinta dumneavoastra nu ii accepta.
    As vrea sa va amintesc: viata e o balanta care le aduce pe toate in echilibru, cu voia, sau fara voia dumneavoastra.
    Acum asteptati un copil si ceea ce simtiti dumneavoastra ca parinti ii transmiteti in mod inconstient. Ar fi minunat daca i-ati putea transmite energii pozitive, sentimentul dreptatii, al dragostei, al armoniei, al milei, al adevarului… Si nici macar nu cred ca v-ar fi greu sa faceti aceasta pentru ca asa erati inainte si nadajduiesc sa nu fiti prea „contaminat”.

    Noi suntem suma gandurilor noastre si a amintirilor sadite de gandurile fiecarei clipe de viata iar, atunci cand constiinta ne va cere socoteala, amintirea gandurilor negative ne va ruina sufletele.

    Va doresc din toata inima bucurie, har, pace si spor in toate cele bune si sa fiti parinti de suflet si nu de trup!

    Simeona-Florentina

  7. Cristi, daca nu o sfatuiesti pe oana prieteneste sa vada un psihiatru inseamna ca nu esti prieten cu adevarat si faci totul numai pt rating. Care rating nu stiu cum ar mai putea fi mare pt ca toata lumea s-a saturat de femeia asta. Este foarte bolnava si voi nu faceti altceva cand o invitati decat sa-i inrautatiti boala. Vorbeste si cu Capatos si poate cu Artene sau cine mai crezi tu, sfatuiti-va si faceti-i oanei un bine. Luati-o cu binisorul si duceti-o departe de mass media si departe de scandal. Daca mai continua asa cred ca, la crizele pe care le are din ce in ce mai des, o sa-si puna capat zilelor intr-o zi. Sper sa ma insel…

  8. NU A-TI OBOSIT D-LE BRANCU???/???
    MAI AVETI NERVI?????
    NOI NU MAI AVEM
    SPER SA O MAI VEDEM PE OANA ZAVORANU ……..LA ANU SI LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!, CAND SE MAI CALMEAZA!!!!!

  9. Eu cred ca Oana nu are dreptate si este o ….vai de capul ei, este sub orice critica, ea vorbeste de moralitate, vai de ea. Este o MINCINOASA, O ….
    CINE ESTE EA? CE ESTE EA? VA ROG SA O INTREBATI.
    NOI SINTEM OAMENI SERIOSI CARE MUNCIM, EA CE SERVICI ARE,DE UNDE ARE BANI, CA SE DA TARE MARE SI MAI ESTE SI PACATOASA…

  10. Oana esti incoerenta. Esti foarta slaba si nu mai ai pic de stralucire. Se vede pe chipul tau ca ai sufletul intunecat.
    Fa ceva, du-te la munca, ocupapa-ti tot timpul liber cu activitati frumoase. Fa un copil eventual.
    Dle Brancu nu o mai chemati ca se face de ras.

  11. Este oare vreo diferenta intre Oana si profesoara care il haryuieste pe Mircea Badea? Cred ca deja este patologica.

  12. Doamne fereste! Ajutati-o, nu va mai bateti joc de ea, nu vedeti ca a luat-o pe aratura. Numai prostii spune, ea a facut tot circul cu Pepe, cu maica-sa, saraca nu mai intelege nimic! Mi-e tare mila de ea.
    Intrebati-o de viitorele ei proiecte, mai are de cand sa munceasca vreodata. De fapt…cine o mai angajeaza.

  13. E dezgustator ce vedem la o Emisiune pe care o consider a fi una interesanta si pe care o vizionez intotdeauna cu mare placere.
    A fost suficient odata saptamana asta prezenta OANEI ZAVORANU!!!!!
    Chiar nu e deloc interesant procesele , plangerile penale si furia pe care o varsa la TV.
    Avem destule probleme si ne dorim emisiuni care sa ne destinda sa ne determine macar cateva minute sa uitam de greutatile cotidiene NU sa ne incarcam de problemele altora.

  14. De ce crede Oana ca populatia este atat de interesata de procesul ei si de actoria (sau nu) a ei sau a mamei sale?

  15. Te rog mult Cristi scoate circul din emisiunea ta. Te urmaresc de cand ai inceput Agentul VIP dar te rog sa crezi ca sunt seri in care invitatii sunt mult sub valoarea ta si a publicului tau. povestea Oana-Mama- Pepe- si altii este fara de sfarsit, cand fiul tau va serba majoratul ele tot vor mai avea ceva de impartit

  16. Buna seara la amândoi!Oana am observat ca esti buna si foarte profesionista atat ca moderatoare tv,canteranta si mai ales ca actriță si imi place de tine ca persoane.De ce nu duci pana la capat ceea ce incepi ceva si iti cosumi viata pe scandaluri?

  17. Dl Brancu mi-e mila de Oana, e clar ca are probleme grave la mansarda, mai bine ati sfatuit-o sa consulte un doctor decat s-o tot invitati sa se faca de ras din ce in ce mai rau…
    Nici cu maica’sa nu mi-e rusine, nu e dusa nici ea la biserica, dar nici Oana nu e mai breaza… Nu pot sa spun decat Doamne fereste de asa ceva!!!

  18. Buna seara domnule Brancu si Oana!Oana stii ca imi place de tine ca om si am plans la emisiunea lui Capatos cand te ai impacat cu mama si ca ti-ai schimbat caracterul si ca nu mai esti violenta verbal.Insa aseara m-ai dezamagit la B1(cancan ro)fiindca,iar ai inceput sa fii cum ai fost.De ce te lasi prinsa in capcanele presei mereu si raspunzi la provocari?De ce nu renunti un timp la mass-media daca,nu ai altceva de promovat pe plan profesional?

  19. Doamna Zavoranu!am pretentii de la dumneata.Localitatea in care s-a nascut Isus(Emanuel)se numeste Beith-Lehem.In traducere inseamna casa painii.Doar atat am avut de comentat

  20. Draga Cristi, va urmaresc emisiunea, tot respectul si pentru dumneavoastra si pentru invitata Oana Zavoranu. O singura rugaminte am, nu vreau sa dau lectii nimanui, dar vreau sa ii transmitei Oanei cu toata amabilitatea daca se poate, ca la Efes este mormantul Sfintei Fecioare Maria, dar nu sunt osemintele Fecioarei, ea s-a inaltat la Cer cu trup, la fel ca Mantuitorul, si este mormantul simbolic cum este si la Ierusalim al Mantuitorului! Oricum Oana o sa aiba lupta grea de dus si sa o ajute Dumnezeu!

  21. eu ma gandesc domnule cristi brancu ce vezi tu atat de frumos in comportamentul oanei ca tot ce-i iese pe gura este numai ura fata de mama ei tu vei avea in curand un copil tie ti-ar place sa-ti faca la fel copilul tau.sunt o gramada de vipuri care merita ascultati dar ne-am cam saturat de aceasta doamna „stie tot” in cativa ani o sa auzim de ea care se cureaza de psihiatri pentru canormala nu este sigur

  22. Cristi….va urmaresc din Israel….si imi pare foarte rau pt Oana…!
    Mama ei are dreptate…si gandeste-te ca vei deveni parinte….innainte de toate !
    Mama ei a avut grija de ea..si a fost o rasfatata , a avut tot ce si-a dorit si a dorit ca ea sa devina o femeie culta….si sa razi de cea ce ti-a dat viata in public…practic te renegi ca si om !!!!!!!!!!
    DA …Oana are probleme grave de sanatate ,se crede buricul PAMANTULUI…sufera de o boala grava de nervi!!!
    Eu inteleg ca faceti raiting…dar crede-ma ca este dezgustatoare aceasta auto-intitulata diva !!! Te implor…spune-i daca intra-adevar ai curaj, in direct , ca denigrandu-si mama se anuleaza pe ea ca OM..pt ca are genele ei ereditare…!!!Pepe este un inger..care a suportat un diavol..ca ea !!! Si sunt femeie..tine cont, si imi este greu sa spun aceste cuvinte dar OANA este un mare NIMIC !
    Multumesc Cristi..din Israel numai bine !
    Georgiana Clain

  23. Dle. Brancu cand fata asta o sa o ia razna definitiv veti fi vinovati toti cei din presa care ati incurajat-o in procesul pe care il are cu mama ei si in prostiile pe care le debiteaza zilnic ca o moara stricata. Sunteti subiectiv in privinta dnei Zavoranu; fiti convins ca este singura care o iubeste cu adevarat.
    Despre mormantul Fecioarei Maria nu cred ca stiu multi oameni de el, eu de ex. am aflat ca exista abia dupa revolutie, asa ca nu mai faceti atat tam-tam.
    Si da si eu cred ca Sfanta Fecioara Maria si Pruncul ei Domnul Iisus Cristos sunt printre noi de multe ori.
    Va rog ajutati-o pe Oana sincer imi este mila de ea, chiar este bolnava, sfatuiti-o sa mearga la un psiholog si sa-l dea naibii de proces, de bani, sa se impace sincer cu mama ei, doar atunci va fi fericita. Daca nu…..

  24. spunitii oanei ca are probleme grave mintale ,odata ce si-a inselat barbatul in timpul casatoriei se numeste curvulita ,bravo tudy probabil ii va da papucii oanei .
    ce tupeu sa mai apari la televizor?

  25. oana tu esti o scumpa dar toata lumea incearca sa te calce in picioare…nu ii lasa sa faca asta pentru ca ei nu sunt cu nimic mai buni decat tine.mama ta cand va da de greu va veni in genunchi la tine ca nah atunci cand nu mai poti arunca cu noroi te chinui sa cureti mizeria…te rog sa ramai tot asa sa nu te schimbi pentru nimeni si nu mai baga in seama toate prostiile spuse de unii…!

  26. eu nu stiu de ce o mai invitati in emisiuni pe oana zavoranu pt ca este sub influenta drogurilor mereu!si chiar va rog sa ii spuneti ce am scris sau sa ii puneti intrebarea daca se drogheaza,eu stiu ca este o acuzatie dar femeia asta nu vorbeste coerent de ceva timp.

  27. am fost si eu vara trecuta la Efes si sustin ceea ce spune ti voi…..se spune k acolo s-a retras Fecioara Maria si si a trait ultimii ani din viata….asa retin ca ne-a spun ghidul! Va pup si o seara buna!

  28. Buna seara..nu o ridic in slavi pe Marioara Zavoranu ca e si ea o mama fara inima dar aceasta fata din suferinta probabil pe care a suferit-o a innebunit..se vede clar ca nu mai e normala…pacat de ele dar pacat si de noi ca trebuie sa le suportam de dim pana seara pe toate canalele:(

  29. si mai cred ceva despre ea ca este drogata nu vedeti ce comportament are nici tu domnule cristi brancu nu-i mai ia apararea ca nu are dreptate

  30. cu parere de rau dar femeia asta nu este in toate facultatile mintale cred ca-i lipseste o doaga e nebuna delegata este totusi mama ta dragut-o e strigator la cer ceea ce faci tu

  31. la varsta ei asa rochita?
    mai devreme la inceputul emisiunii cand s-a ridicat putin i s-a vazut poponeata.ce inseamna asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *