RADU MAZARE! Excelent!

“Daca stai dimineata in Bamboo si le storci de silicon pe pitipoance, scoti doua camioane de silicon!!!”

“Irinel trebuia sa se uite bine cand a luat-o pe Monica”

“Fi-miu e consemnat… De Paste, a umblat prin cluburi si se vedea Mazare! Greu e sa nu si-o ia in cap copilul tau, cand ai bani! Mama mi-a tras niste batai, dar tot am fugit de acasa.”

7 comentarii la “RADU MAZARE! Excelent!

 1. Un batranel se duce la doctor.Ii spune doctorului:”domnu’ doctor ce pot sa fac ca nu mai pot inpinge la vagoane”.Doctorul il intreaba:”pai cati ani aveti”?Batranul zice:”70″Doctorul:”pai si la varsta asta ce mai vreti?Uitati cum puteti face: mancati multa paine,painea are drojdie iar drojdia umfla”.se duce batranul la o alimentara si cere persoanei de la ghiseu 100 de paini.persoana de la ghiseu intreaba:”dati cumva baieram”?batranul zice:”nu.toata painea asta este pentru mine”.persoana de la ghiseu zice:”da,da’ pana maine se intareste”.la care batranul zice:”asa de repede”?Bogdan din Braila

 2. zise boul cztre vaca:te-am vazut la pascut,te-am privit mi-ai placut.te-am dorit te-am avut VACO. zise vaca catre bou: m-ai vazut la pascut, m-ai privit m-ai placut. m-ai dorit m-ai avut , am mai vrut n-ai mai putut BOULE

 3. Un batranel se duce la doctor.Ii spune doctorului:”domnu’ doctor ce pot sa fac ca nu mai pot inpinge la vagoane”.Doctorul il intreaba:”pai cati ani aveti”?Batranul zice:”70″Doctorul:”pai si la varsta asta ce mai vreti?Uitati cum puteti face: mancati multa paine,painea are drojdie iar drojdia umfla”.se duce batranul la o alimentara si cere persoanei de la ghiseu 100 de paini.persoana de la ghiseu intreaba:”dati cumva baieram”?batranul zice:”nu.toata painea asta este pentru mine”.persoana de la ghiseu zice:”da,da’ pana maine se intareste”.la care batranul zice:”asa de repede”?Bogdan din Braila.

 4. Un batranel se duce la doctor.Ii spune doctorului:”domnu’ doctor ce pot sa fac ca nu mai pot inpinge la vagoane”.Doctorul il intreaba:”pai cati ani aveti”?Batranul zice:”70″Doctorul:”pai si la varsta asta ce mai vreti?Uitati cum puteti face: mancati multa paine,painea are drojdie iar drojdia umfla”.se duce batranul la o alimentara si cere persoanei de la ghiseu 100 de paini.persoana de la ghiseu intreaba:”dati cumva baieram”?batranul zice:”nu.toata painea asta este pentru mine”.persoana de la ghiseu zice:”da,da’ pana maine se intareste”.la care batranul zice:”asa de repede”?Bogdan din Braila.

 5. Un cuplu intra intr-un restaurant;Ospatarul vine si intreaba:
  -Ce doriti sa comandati?
  Tipa zice;
  -Eu vreau o ciorba de burta iar pentru domnu’ o SUPA CREMA DE MORCOVI
  Ospataru ia si noteaza si ii intreaba :
  -Ce sa va servim la felul 2 ???
  Tipa zice pentru mine o friptura in sange cu o portie de cartofi prajiti si salata iar pentru domnu’ PIURE DE MORCOVI
  Ospataru noteaza si ii intreaba :
  -Desert ce ati dorii sa serviti??
  Tipa zice:
  -pentru mine o felie de tortul casei iar pentru domnu’ MORCOVI DULCI.
  Ospatarul noteaza si pleaca iar EL intreaba:
  Mai iubita dar pentru mine de ce ai luat numai preparate morcovi???
  Tipa ii raspunde:
  Ca iepurele futi ca iepurele mananci :)) :))

 6. Imi place de Radu Mazare ca si invitat la nebunie.. e super amuzant si glumele bine spuse..
  Felicitari.!!!
  E super charmant!!
  Il astept la Burlacul!!!
  pupiciciciic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *