EXCLUSIV la Agentul VIP. Gigi Becali: „Fiul cel mare al lui Borcea va ramane la tata!”

Iata si cealalta exclusivitate lansata de Gigi Becali, viitorul nas al lui Cristi Borcea si al Alinei Vidican, pentru Agentul VIP, aseara:

Becali: „Va fi un divort extrem de civilizat. La ora aceasta, Cristi e cu familia la cina. Mihaela va primi ceea ce doreste de la Cristi. Stiu doar ca fiul cel mare i-a spus lui Cristi: Si va ramane langa tatal lui.”

2 comentarii la „EXCLUSIV la Agentul VIP. Gigi Becali: „Fiul cel mare al lui Borcea va ramane la tata!”

  1. Domnule Brancu,

    Ma dezamagiti din ce in ce mai tare. Am sperat, itial, ca sunteti un jurnalist adevarat, inteligent, cu coloana vertebrala, cu …. tot ce ii trebuie si ii sta bine unui barbat sa aiba! Din pacate, cu fiecare emisiune urmarita (si, va marturisesc, sunt din ce in ce mai putine!) constat ca nu sunteti decat un produs realizat dupa bunul plac al sefilor dvs., al celor care va platesc – cine si cati or fi ei..

    1. Doamna Angelica,

      Va respect parerea. Aveti dreptul sa schimbati postul. Cred ca imi fac meseria cat de bine pot, in conditiile date. Cat despre sefi…., sunteti simpatica, daca ati sti raportul nostru, ca realizator, cu sefii, ati vedea altfel lucrurile. Treburile sunt mult mai libere decat intelegeti dvs. Nu stiu cine sunteti – ca oricine poate sa-si dea orice nume aici! -, asa ca nu va ofer mai multe explicatii. Numai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *