Culise de la impacarea Oanei Zavoranu cu mama ei

Ceva sau cineva trebuie sa fi fost, ieri, in viata Oanei Zavoranu, de vreme ce ea l-a rugat pe Dan Capatos, cu trei ore inainte de emisiune, sa vina la el in emisiune, caci vrea sa faca un prim pas catre mama ei. Un sfatuitor spiritual – deducem ca ar putea fi chiar dinspre Loredana lui Bodo! -, i-a zis ca ieri a fost o zi prielnica pentru impacare cu lumea. Dan a pregatit cu grija emisia, pentru ca nu stia daca Oana chiar vrea sa se impace cu mama ei sau doar sa deschida o portita. Se pregatise un studio paralel in care sa apara Marioara. Senioara Zavoranu a venit cu alta masina decat a ei, flancata de alte doua. Si a fost introdusa in studio pe sest.

Cand Oana a aparut cu florile in mana la studio, spiritele s-au linstit si intrarea Marioarei era doar o chestiune de emotii si lacrimi.

Cu o prieteneasca invidie profesionala, spun ca Dan Capatos este singurul care merita aceasta exclusivitate. A stat langa Oana la spital, a ajutat-o enorm, a sustinut-o chiar cand a gresit. Bravo lui!

Iata ce am aflat de la Stoian.

7 comentarii la “Culise de la impacarea Oanei Zavoranu cu mama ei

 1. Marturisesc ca nu stiu ce sa cred despre acest episod…dintr-o data asa…sunt un pic sceptica
  p.s. Frumoasa emisiunea aseara

 2. cristi un pont sesizat si de pepe care a spus si la otv dupa emisia cu capatos chichitele acestei impacari una dintre ele chestia asta cu florile care au fost oferite de o anumita fkorarie avea o banda pe buchet cu numele respectiv si la sf emsiei sa si scris pe ecran multumin florarie x pt aranjamentul floral ;) totusi nu suntem idioti ,al 2 pe post de la ora 7 a rulat promo si sunt ogramada de chesti care nu se leaga dar in fine scopul sa atins a prostito pe zavoranca senior scopul nu imi este inca clar

 3. Eu ma bucur enorm ca Oana Zăvoranu s-a impacat cu mama ei,si ca si-a cerut iertare căror le-a gresit.Sa dea Dumnezeu,sa ramana asa de sincera pentru totdeauna.Nu degeaba mi-a placut intotdeauna de ea.Iar lui Pepe ii mai trebui sa mai treaca un timp sa ii se vindece rana din suflet ca s-o poată ierta fiindca,barbatii uneori sunt ca copii carora le iei jucaria sau le aplici o palma peste fund si sunt arțăgoși caci,nu cred ca nu isi permite o mobila noua si alte lucruri dupa care plange la cat de bogat e.

 4. Ma bucur ca Oana a avut puterea sa faca acest pas. Pana urma e mama ei, cu bune si cu rele.Parintii sunt parinti, si acest lucru nu-l poate schimba nimeni.Ei ne-au dat viata si datorita lor existam. Nu e frumos ca si-au aruncat vorbe grele pana acum, dar e bine ca pana la urma s-au impacat. Frumos gestul lui Capatos!

 5. Domnule Cristi. B !!
  Nu suport emisiunile tale ,cind apari schimb cit pot de repede canalul .Esti insuportabil sa te ascult ,credema sunt f. sincer .
  Nu pot sa apreciez nimic la tine si nici la emisiunile tale !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *