Povesti impotriva uitarii. Cu Victor Surdu.

A disparut o personalitate extrem de inimoasa. Un suflet mare, o minte desteapta. Un om cu care am vorbit rar, dar nu am uitat nicio intalnire cu el.
Imi pare rau ca nu am dat curs invitatiei lui, in 2007, sa organizez o editie a premiilor VIP acasa la el. Cred ca ar fi fost o seara de neuitat, dar poate inertia ne-a ferit de o amintire nepretuita.

Stiam de la o buna prietena ca zilele sale erau numarate. Prea tarziu aflase ca are cancer la pancreas si, in Italia, doctorii nu au mai avut ce face. Asta nu inseamna ca acest munte de energie a cedat. Intr-o zi, acum o luna si mai bine, oameni de-ai casei l-au gasit in gradina. Dorea sa construiasca sere noi in curte si se apucase de treaba. Nu se lasase doborat de boala…
Poate cea mai vibranta istorie mi-a spus-o Ovidiu Komornyik pentru emisiunea Vedete fara secrete, care se va difuza sambata dimineata la Europa FM. Din interviul cu el, va ofer doar o fraza si va invit sa-l ascultati integral:

„Visul lui Victor Surdu era sa editam un disc. Avea o voce excelenta! Insa nu am mai avut timp pentru acest lucru. Stiu doar ca, atunci cand am scos piesa Cand vin acasa, impreuna cu Angela, Victor mi-a spus: „Piesa aceasta trebuia sa mi-o dai mie! Ca sa o cant Angelei cand vin seara acasa!”. Am pierdut un om minunat care a divinizat-o pe Angela!”

Dumnezeu sa-l ierte!

4 comentarii la „Povesti impotriva uitarii. Cu Victor Surdu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *