3 comentarii la „Are dreptate Prodanca despre Oana si Pepe?

  1. Cristi, Prodanca s-a bagat ca musca-n lapte si cred ca o sa-i fie afectata imaginea de familista…pai cum a putut sa spuna ca ce daca oana l-a inselat pe pepe? in cazul unui adulter, victima e cu certitudine cel inselat. Ce-ar fi acum ca toti cei care inseala sa-si justifice gestul simplu”m-am indragostit”. Mai sunt si alte valori precum fidelitatea, respectul mult mai importante ca indragosteala de-o luna, maxim 2. Il sustin pe Pepe si ar trebui sa faca public tot ca sa-i arate fostei sotii ca nu isi bate joc de toata lumea. Iar doamna Prodan sa-si vada de familia ei ca imaginea si-a facut-o praf singura.

  2. nu are dreptate,daca cineva ar trebui sa isi dea cu parerea aceia ar trebui sa fie prietenii lor comuni,ana maria stie f bine ca a gresit dovada ca s-a balbait la pro tv cand a vorbit in direct cu pepe,apropo,bravo pepe!!!!!tot respectul nostru pentru rabdarea de care dai dovada!!!

  3. anamaria prodan se contrazice in toate declaratiile de pana acum.la inceput sarise la gatul lui pepe de parca ar fi fost ea implicata direct in scandal,dupa care ancepuse sa retracteze ce a zis,ca mai apoi sa se implice in toata mizeria nu numai figurat ci si la propriu,prin ai pune la dispozitia oanei subalternii in devastarea locuintei.dupa toate mizeriile facute unei persoane care nu-i gresise cu nimic,in loc sa-i ceara scuze vine si-l ameninta cu cetatenia americana,de parca asta-i da dreptul sa recurga la nerespectarea legilor morale nescrise,dar cu mult mai importante decat cele scrise.urat caracter,urat comportament,urata educatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *