Pepe, homosexual? O amintire de acum 12 ani…

Nu, nu cred ca Pepe este homosexual.
Dar, intamplator sau nu, primul care a publicat aceasta stire am fost chiar eu, in anul 1999. O sursa constanta a revistei VIP, din acea vreme – azi il vedeti toata ziua pe la OTV -, a sugerat ca Pepe ar avea bucurii la baieti. Cateva „fetite” erau sigure de acest lucru, cu aceeasi nonsalanta cu care calificau drept gay orice barbat care ii sfida. Era insa o stire pe care am publicat-o, sub garantia sursei.
A doua zi dupa publicarea stirii, m-am pomenit in birou cu Pepe – tanar, mult mai timid decat astazi -, alaturi de tatal lui, Ion Talent, si doi indivizi cam musculosi. Eram mai pusti, dar nu m-am speriat. Pepe a tacut toata convorbirea. Tatal a fost cel vocal. De fapt, putin spus vocal. A tipat de s-a cutremurat mobila, dar nu la mine, ci la „situatie”: „BAIATUL MEU NU E BULANGIU, ATI INTELES???”.
L-am inteles si i-am acordat credit. Sursa a fost trimisa curand dupa tigari. Mai tarziu, ne-am vazut in conditii normale, chiar cordiale, cu neamul cantaretului. Cu Pepe ne-am vazut intr-o mie de articole si ipostaze. Azi, cand Oana Zavoranu spune ca e homo, sincer, nu cred decat ca e o lovitura sub centura din razboiul lor care a ajuns mult, mult, mult, mult, mult, prea departe.
Pacat…

3 comentarii la „Pepe, homosexual? O amintire de acum 12 ani…

  1. Nici eu nu cred!E doar un atac asa mediatic sa-i spunem…doar o stim pe oana ca are gura sloboda..urat ce se intampla..tiganeala,porcaiala cum s-o numi…oamenii fac bani buni din asta iar noi stam si ne holbam la ei ca la o piesa proasta de teatru..ma asteptam la mai mult din partea lui Pepe…tocmai pentru ca stiam cu totii cum este Oana.

  2. Insist din nou sa mentionez faptul ca, poate ca l-a inselat Oana pe latinul puloverul totusi, trebuia sa divorteze discret asa cum au facut sotii Ilie si Amalia Nastase iar, Pepe nu se justifica cu tot circul care il face…Iar despre sotii Columbeanu,la fel trebuia sa se rezolve diplomatic si Monica,oricum ar fi…are dreptul sa-si vada periodic copilul dar, de’banii lui Irinel au putere nu?

  3. Dumnezeul stie doar motivul lor de despartire.Sunt si eu o persoana care i-a admirat pentru felul lor de a fi si pentru ca erau un cuplu cel mai frumos din viata mondena romaneasca,muzica lui Pepe,imi place la nebunie stiu textele la majoritatea melodiilor lui.Insa,acum imi pare un drogat,ironic,isteric si un actor fara talent care nu mai stie cum sa iasa in evidenta cu orice pret.Ma dispera felul lui de a fi acum,a devenit obositor si sincer nu as mai vrea sa-l vad un timp la tv.Nu mai e acel Pepe cu cap si mai departe.E mai rau decat I.Columbeanu jur.Iar protv profita de acest circ a lui de a face rating si atat.Si mai cred ca,daca massmedia nu s-ar fi bagat intre ei,nu ajungeau aici…Si in privinta filmuletelor fierbinti cu Oana,am o intrebare:daca ar fi filmulete cu el,lui i-a conveni sa fie publicate?Ma opresc ca deja mi-e lehamite de Pepe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *