Bittman: „Lasati copiii din flori sa vina la mine!”

M-a amuzat atat de mult raspunsul dat sambata trecuta la Europa FM, la emisiunea mea, de Dan Bittman, incat il scriu si aici.
Pentru cei mici, spun clar: Liviu Varciu este un amarat, la cucerit gagici, in comparatie cu Bittman. Solistul de la Holograf a „arat” ogoare intregi de fete care ii pastreaza o teribila amintire: vedete TV, manechine, balerine, actrite, economiste, ziariste. Orice, misto sa fie.
Asadar, daca azi apare vreun „nelegitim”, Dan nu ar parea surprins. „Am o casa mare, e loc pentru toata lumea, asadar, daca exista evidente ca e copilul meu, il astept! E loc pentru toata lumea!”
Asta e diferenta fata de generatia lui si cei de azi! Bittman a facut ravagii, dar nu simtea nevoia sa povesteasca nimic vreunul jurnalist – ba chiar se supara cand era prins in fapt! -, in timp ce astia de azi rezolva si ei cate o fata, doua – hai noua! -, dar cu paparazzi la poarta, ca sa se dea virili!
Vai de mama lor…

3 comentarii la „Bittman: „Lasati copiii din flori sa vina la mine!”

  1. Buna Cristi!
    Numele meu este Sanziana.Iti scriu cu o mare rugaminte..un prieten foarte bun se afla intr-un impas foarte mare,a fost diagnosticat cu cancer si singura lui sansa este o operatie de 100.000 de euro.Daca ai putea sa postezi linkul catre blogul facut de noi(in care se gasesc atat povestea lui,cat si analizele doveditoare)la tine pe blog,astfel incat sa afle cat mai multa lume,ne-ai ajuta enorm.Cred sincer ca esti un om in adevaratul sens al cuvantului si iti multumesc daca ai acordat cateva clipe citirii acestui mail.

    blogul este : http://andreiteodoroiu.wordpress.com/

  2. Salutare la toti.cel mai urat lucru sa se certe ionut cu dragos in presa.deja nu mai au reputatie e un circ tiganesc pacat de ei.bani astia ochiu dracului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *